Professionele bakvormen

Professionele bakvormen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en voor verschillende toepassingen. Bakvormen om grote taarten te maken of juist kleine bakvormen voor minitaartjes. Bij HorecaRama vindt u een groot aantal verschillende professionele bakvormen in het assortiment. Professionele bakvormen voor het bereiden van taarten zoals springvormen, bakvormen voor het maken van pudding en ook taartringen en in verschillende soorten. Kijk naar het assortiment bakvormen van HorecaRama voor uw professionele keuken.

Professionele bakvormen

Professionele bakvormen van siliconen

Professionele bakvormen gemaakt van siliconen hebben veel voordelen. De vormen zijn geschikt voor zowel gebruik in de oven als in de koeling en de diepvries. U kunt een professionele bakvorm gemaakt van siliconen direct vanuit de diepvries in de oven plaatsen. Bij HorecaRama zijn veel verschillende professionele bakvormen van siliconen beschikbaar: grote en kleine bakvormen, professionele bakvormen in de vorm van een hart, een tulband of speciaal voor het bereiden van cakes. Bekijk het assortiment professionele bakvormen van HorecaRama om ideeën op te doen.

Professionele bakvormen voor het bereiden van pudding

Zelf pudding maken doet u eenvoudig met een professionele bakvorm speciaal voor pudding. Het aanbod puddingvormen bestaat uit vormen gemaakt van roestvrijstaal of van aluminium en u vindt verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor kleine professionele puddingvormen voor éénpersoonspuddinkjes of juist voor een grote puddingvorm voor bijvoorbeeld een buffet. Kijk voor het volledige assortiment bakvormen voor het bereiden van pudding eens op de website van HorecaRama.

Professionele bakvormen en andere bakbenodigdheden

Naast het grote assortiment professionele bakvormen vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor het bakken van taarten, het maken van chocola of benodigdheden voor slagroom. Professionele bakvormen voor chocolade, in verschillende uitvoeringen zoals in hartvorm. Ook voor uw beslagkom, spuitzak, taartringen en andere benodigdheden zoals professionele bakvormen gaat u naar HorecaRama.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur