RVS onderstellen / etageres

Op deze pagina ziet u diverse RVS onderstellen en etagères uit onze RVS fabriek. Met deze onderstellen kunt u uw zware horeca-apparatuur op de ideale werkhoogte plaatsen. De etagères zijn ideaal voor het creëren van extra werkruimte of om gerechten aan te bieden aan gasten of personeel.

RVS onderstellen / etageres

RVS etagères voor in de horeca

Onze etagères zijn ideaal om meer ruimte te creëren in de keuken, maar bijvoorbeeld ook bij een buffet om gerechten uit te stallen. In de keuken kan de etagère gebruikt worden om gerechten die gereed zijn om geserveerd te worden op te plaatsen. Wij hebben etagères met 1 niveau, maar ook modellen met 2 niveaus. U kunt zelf kiezen welke afmetingen (zowel de breedte als de diepte) u wilt hebben.
Klik hier voor nog meer etagères voor in de horeca.

RVS onderstellen 

Naast RVS etagères ziet u op deze pagina ook diverse onderstellen. De onderstellen kunnen gebruikt worden om zwarte producten op te plaatsen om een prettige werkhoogte te creëren. Daarnaast hebben wij RVS onderstellen voor ovens en onderstellen voor vaatwassers. Deze onderstellen hebben regalen waar vaatwaskorven of ovenroosters in geplaatst kunnen worden.