Urban horeca schorten

De Urban collectie staat garant voor kwaliteit, is eigentijds en zorgt voor een sfeervolle look. Wilt u een schort dat lang meegaat van goede kwaliteit en in een modieuze uitvoering dan is een schort uit de Urban collectie iets voor u. Bij HorecaRama zijn de Urban schorten in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar waaronder ook met streep. Kijk naar de uitgebreide collectie schorten, Urban schorten en andere horeca kleding van HorecaRama.

Urban horeca schorten

De Urban schorten van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een Urban schort. Er zijn zowel lange als korte modellen beschikbaar, halterschorten en speciale schorten voor dames en heren. Alle Urban schorten zijn van een hoge kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar het horeca Urban schort in lange uitvoering met contrasterende strepen. Dit Urban schort is gemaakt van polyester en katoen en op de drukpunten is dit Urban schort voorzien van een extra stiksel voor meer stevigheid. Voorzien van halter en gesp zodat u zelf de ideale pasvorm kunt instellen.

Urban schorten en andere schorten

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit heel veel verschillende horeca schorten. Schorten uit de Urban collectie, maar ook andere schorten in tal van maten en kleuren. Lange en korte schorten, halterschorten of een speciaal afwasschort. Het dragen van een schort is zowel voor uw personeel als voor uw gasten een must. Naast het belang van hygiëne in de keuken is ook de uitstraling van uw personeel immers belangrijk. Door een schort te dragen zal kleding van uw personeel niet in aanraking komen met voedsel en omdat de meeste Urban schorten zijn voorzien van een zak brengt dit ook extra werkgemak met zich mee.

Urban schorten en andere horeca kleding

U kunt bij HorecaRama terecht voor de volledige aankleding van uw personeel. Urban schorten en andere schorten, koksmutsen, koksbroeken, geldschorten en accessoires. Bij de afdeling horeca kleding vindt u bijvoorbeeld een ruime keus uit stropdassen in tal van kleuren maar ook serveerhandschoenen. Ga voor al uw horeca kleding waaronder Urban schorten naar HorecaRama.