Rond dienblad

Ronde dienbladen zijn heel geschikt voor het rondbrengen van drankjes. HorecaRama heeft een groot assortiment aan ronde dienbladen, ook in antislip uitvoering van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Ronde dienbladen zijn gemakkelijk in het gebruik en eenvoudig schoon te maken. Er zijn ronde dienbladen met of zonder opstaande rand en u vindt bij HorecaRama ook horeca dienbladen met andere afmetingen zoals vierkante of rechthoekige.

Rond dienblad

De voordelen van ronde dienbladen

Ronde dienbladen ziet men veel in de horeca en daarom geeft een rond dienblad een vertrouwd gevoel voor zowel gasten als personeel. Op een rond dienblad passen veel glazen en flesjes zodat in één keer een flinke bestelling kan worden geserveerd. Als u kiest voor een opstaande rand, al dan niet gecombineerd met een antislip laag, dan geeft dat veel zekerheid bij het vervoer. Immers, de kans op schuiven of omvallen van glazen wordt zo tot een minimum beperkt. In de webshop van HorecaRama vindt u ronde dienbladen van verschillend materiaal in meerdere kleurstellingen.

Ronde dienbladen met antislip

Ronde dienbladen met een opstaande rand voorkomen al grotendeels dat glazen en flesjes omvallen maar dit effect kan nog worden verstrekt door een rond dienblad met antislip aan te schaffen. De antislip laag zorgt er voor dat glazen niet gaan schuiven, ook als het dienblad nat is geworden door bijvoorbeeld bier. Er zijn ronde dienbladen verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin of houtprint. Kijk in de webshop van HorecaRama voor meer informatie over afmetingen van de ronde dienbladen, kleurstellingen en gebruikte materialen, keus genoeg!

Combineer uw ronde dienbladen met andere horecabenodigdheden

Als u overweegt ronde dienbladen aan te schaffen dan kunt u ook eens verder kijken op de webshop van HorecaRama naar andere barbenodigdheden. Zo kunt u perfect bij elkaar passende artikelen kopen en een eenheid creëren in uw restaurant, hotel of café. Voor het serveren en vervoeren van gerechten hebben we vierkante horeca dienbladen beschikbaar. Uitstraling is immers een belangrijke factoor voor het welslagen van uw onderneming. HorecaRama heeft een groot assortiment aan horeca artikelen, waaronder ronde dienbladen, geschikt voor hobbykok tot grootverbruiker.