Vriesvitrine

Voor het bewaren en zichtbaar uitstallen van uw vriesproducten kunt u kiezen voor een zogenaamde vriesvitrine. Een vitrine waarin de temperatuur gelijk is aan die van een vriezer maar voorzien van glazen wanden en mooi vormgegeven. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van al uw benodigdheden voor hotel, restaurant en bar, waaronder ook een groot aantal producten op het gebied van koeling. Een vriesvitrine in verschillende uitvoeringen behoort ook tot ons assortiment. Kijk in de webshop bij de afdeling “koeling” als u overweegt een vriesvitrine aan te schaffen en vergelijk alle mogelijkheden. U kunt ons ook bellen voor informatie en hulp bij uw bestelling.

Vriesvitrine

Vriesvitrines van HorecaRama

Sommige vriesvitrines van HorecaRama kunnen ook worden gebruikt als koelvitrine. Zij hebben een temperatuurbereik van ca. -18 graden tot + 10 graden. De uitvoering verschilt: een vriesvitrine speciaal voor gebak of voor flesjes, een panorama vriesvitrine of een eiland vriesvitrine. Alle vriesvitrines van HorecaRama zijn zeer professioneel uitgevoerd en geschikt voor gebruik in de horeca. Kijk bijvoorbeeld naar de panorama vriesvitrine met een inhoud van 250 liter van het bekende merk NordCap. Deze uitvoering is voorzien van glas aan vier kanten voor extra goed zicht op de producten. De buitenkant is gemaakt van aluminium en de binnenkant van kunststof. Voorzien van onder meer heldere ledverlichting, elektronische besturing, ontdooiingsactivering via knopbediening en 4 zwenkwielen voor gemakkelijk verplaatsen. Temperatuurbereik van -5 tot -18 graden.

Alles voor de horeca koeling

Voor al uw producten en gerechten die moeten worden gekoeld vindt u bij HorecaRama geschikte, professionele apparatuur. Barkoeling, drop in koeling, een shockvriezer of een biertap koeler nodig? Kijk naar het uitgebreide assortiment van HorecaRama dat uiteraard ook een groot aantal koelkasten en vriezers omvat. Voor een vriesvitrine of koelvitrine vindt u een gevarieerd aanbod maar ook voor bijvoorbeeld een koelvitrine, koeltoonbank en diverse accessoires op het gebied van koeling bent u bij ons aan het juiste adres.