Vleesbakken

Bij HorecaRama vindt u een ruime keus uit bakken speciaal voor het bewaren van vlees en ander voedsel. Deze vleesbakken zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof, aluminium of roestvrijstaal. Het is uitermate belangrijk om vlees op een hygiënische manier te bewaren met het oog op bacteriën. Bij HorecaRama vindt u vleesbakken voor in de koeling, de vriezer maar ook voedsel bakken die in de magnetron kunnen, stapelbare bakken en vleesbakken om voedsel te marineren.

Vleesbakken

Het aanbod vleesbakken van HorecaRama

In de horecakeuken zijn allerlei bakken nodig voor het bewaren van voedsel, waaronder vleesbakken. Vleesbakken zijn geschikt voor het bewaren van vers vlees, voor het marineren van vlees of om al bereid vlees te bewaren. Uiteraard kunt u in de vleesbakken ook ander voedsel bewaren. U heeft bij HorecaRama de keuze uit voedsel vleesbakken gemaakt van aluminium, van kunststof of van roestvrijstaal. De vleesbakken van roestvrijstaal zijn ook beschikbaar met kraalrand, in vijf verschillende afmetingen.

Vleesbakken van kunststof

U vindt bij HorecaRama verschillende vleesbakken gemaakt van kunststof, waaronder ook vleesbakken van melamine. Vleesbakken van melamine zijn breukbestendig, licht van gewicht en geluidsarm. Deze voedsel vleesbakken kunnen ook in de vaatwasser en zijn zowel in een witte als in een zwarte uitvoering beschikbaar. U vindt bij HorecaRama verschillende vleesbakken voor het bewaren van voedsel in een hoog model maar ook in een lager model. Kijk naar het grote assortiment vleesbakken van HorecaRama en maak de voor u beste keuze.

Vleesbakken en andere bakken voor het bewaren van voedsel

In de professionele keuken wordt veel gebruik gemaakt van bakken voor het bewaren van voedsel. Speciale bakken voor het bewaren van al dan niet gewassen en gesneden groenten, vleesbakken voor onder andere het marineren van vlees maar ook GN voedseldozen in tal van soorten en maten. Verder vindt u afruimbakken, stapelbakken en afhaal- en bewaarbakken. Ga voor al uw vleesbakken en ander bakken voor het bewaren van voedsel naar HorecaRama.