IJsvitrine

In de horeca wordt veel ijs geserveerd: als dessert of als tussendoortje, op het terras of aan de toonbank van uw hotel. Een ijsvitrine is een goede aanwinst voor uw hotel of restaurant. Iedereen stelt prijs op een koel ijsje tijdens warme dagen en kinderen lusten altijd wel een ijsje. Bij HorecaRama heeft u verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een ijsvitrine en ook alle andere benodigdheden voor het maken en serveren van ijs. U vindt bij HorecaRama zowel een ijsvitrine voor schepijs als voor los verpakte ijsjes.

IJsvitrine voor schepijs

De ijsvitrine van HorecaRama speciaal voor het tentoonstellen van schepijs is fraai uitgevoerd met een glazen opzet. De glazen opzet van de ijsvitrine is voorzien van een extra plank van glas. Deze ijsvitrine is geschikt voor tal van horecazaken: broodjeszaken, cafetaria’s, pizzeria of ijswinkel. De schepijsvitrine is aan de bovenzijde plat zodat de ijsvitrine kan worden gebruikt als toonbank. Inhoud van deze ijsvitrine: 9 x 5 liter en de vriestemperatuur ligt tussen de -18 en -24 graden.

IJsvitrine voor los verpakt ijs en schepijs

Bij elke horecagelegenheid past wel een ijsvitrine voor los verpakt ijs. Een ijsje tussendoor op warme dagen of als traktatie voor de kinderen. De ijsvitrine voor los verpakt ijs van HorecaRama is fraai uitgevoerd en voorzien van aantrekkelijke fraaie afbeeldingen. De ijsvitrine is voorzien van een glazen opzet die aan de bovenzijde plat is zodat de ijsvitrine ook als toonbank is te gebruiken. Deze ijsvitrine is ook geschikt voor het verkopen van schepijs en heeft een inhoud van 9 x 5 liter. Temperatuur tussen -18 en -24 graden.

IJsvitrine en andere ijs apparatuur

Alles voor het maken, serveren en verkopen van ijs vindt u bij HorecaRama. IJsvitrines in verschillende uitvoeringen maar ook ijscoupes en ijsstandaards voor het plaatsen van ijshoorntjes. Ook voor de bar vindt u alles wat u nodig heeft zoals een ijscrusher, ijsblokjesmachine of of ijstang. IJsvitrine kopen? Ga naar HorecaRama.

Lees meer
IJsvitrine