Deegroller

Wilt u in de professionele keuken zelf deeg maken dan heeft u verschillende accessoires nodig. U vindt bij de afdeling deegrollers van HorecaRama alles wat u nodig heeft voor het kneden, rollen, uitsteken en snijden van deeg. Een deegroller van HorecaRama voldoet aan de hoge eisen die een horeca onderneming aan producten stelt. U vindt onder meer een groot assortiment deegrollers, stekerdozen, deegsnijders en andere deegrollers.

Deegroller

Het assortiment deegrollers van HorecaRama

U vindt bij HorecaRama bij de afdeling deegrollers een ruime keus voor het aanschaffen van een deegroller, zowel van kunststof als van hout en in verschillende maten. Eveneens bij de afdeling deegrollers zijn tal van stekersets verkrijgbaar voor het uitsteken van deeg. Rondjes, vierkantjes en allerlei figuren. Verder vindt u deegsnijder wielen, Jan hagel snijders, deegstekers en korstprikkers. Kijk naar het ruime assortiment deegrollers om uw keuze te maken.

Deegrollers: deegrollers

De deegroller gemaakt van beukenhout is beschikbaar in verschillende afmetingen variërend van 30cm tot 40cm. In het assortiment deegrollers bevinden zich ook verschillende deegrollers gemaakt van gedroogd beukenhout, variërend van 25cm tot 46cm. Daarnaast kunt u kiezen voor kunststof deegrollers en in het assortiment deegrollers kunt u ook een deeglineaal gemaakt van kunststof aanschaffen. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor alle andere bakbenodigdheden zoals bakvormen, ovens en allerlei accessoires zoals handschoenen, gardes en mixers.

Deegrollers: uitstekers

Deeg is geschikt voor het maken van tal van gerechten zoals brood en taarten maar ook koekjes in tal van vormen maakt u met deeg. Om leuke figuren uit te steken vindt u bij HorecaRama een zeer gevarieerd aanbod deegrollers in de vorm van deeg uitstekers. De sets uitstekers zijn meerdelig en bestaan onder meer uit ronde uitstekers, gekartelde, vierkantjes, sterretjes zowel verkrijgbaar in kunststof als in roestvrijstaal. Bij de afdeling deegrollers vindt u ook een zeer complete set uitstekers, 42-delig bestaande uit 7 figuren in 6 maten.