Kookwekker

In de categorie braden, grillen en koken vindt u bij de accessoires kookwekkers voor de professionele keuken. Het gebruik van meerdere kookwekkers is in een keuken van bijvoorbeeld een restaurant een must omdat veel gerechten vallen of staan met de gewenste kook- of baktijd. Bij HorecaRama vindt u twee versies van een kookwekker voor de keuken van uw hotel of restaurant. De wekkers van HorecaRama zijn natuurlijk ook voor de thuiskok een hele aanwinst.

Kookwekker

Kookwekker met klok en timer

In de keuken van uw hotel of restaurant worden veel gerechten tegelijkertijd bereid waardoor het lastig is alle kooktijden en baktijden van uw gerechten precies in uw hoofd te hebben. Al snel zijn de broodjes in de oven of de eitjes in de pan vergeten. Een kookwekker biedt dan uitkomst. Bij HorecaRama vindt u twee soorten kookwekkers: een timer met klok en een timer zonder klok. De uitvoering met klok laat voortdurend de tijd zien en daarnaast kunt u ook een timer instellen. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor alleen een timer, waarbij u het voordeel hebt dat u drie timers tegelijk kunt instellen. U kunt dus op één apparaat voor drie gerechten de gewenste kooktijd of baktijd instellen.

Kookwekkers en andere accessoires voor uw keuken

Naast de kookwekkers kunt u nog tal van andere hulpjes gebruiken in de keuken. HorecaRama heeft diverse accessoires in het assortiment die handig zijn in uw keuken: een groot keuze uit thermometers, lekbakken en lekroosters, een keukenrolhouder met zuigvoet en vleesvorken. Alle accessoires voor koken, bakken en grillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en functioneel. Zo hebben de kookwekkers van HorecaRama een magneetbevestiging voor bevestiging van het apparaat.

Voor uw kookwekker en andere keukenbenodigdheden gaat u naar HorecaRama

Alles wat u nodig heeft voor een optimale bereiding van uw gerechten vindt u bij Horecaspecialist HorecaRama. Van kookwekkers tot bakplaten op gas of elektra, bakspaanders en alle andere benodigde apparatuur en accessoires.