RVS wandplank

Voor het opbergen van uw keukenbenodigdheden zijn RVS wandplanken uitermate geschikt. Door wandplanken aan de wand aan te brengen op strategische plekken kunt u uw keuken inrichten en gebruiken op een economische en bedrijfsvriendelijke manier. Hang bijvoorbeeld RVS wandplanken boven uw kookstel, boven de spoelbak, in de buurt van de voorraad kast, uw werktafel of bij de oven. U kunt met behulp van RVS wandplanken alle benodigdheden per kookafdeling sorteren en gemakkelijk de benodigde accessoires pakken wanneer u deze nodig heeft.

De RVS wandplanken van HorecaRama

Speciaal voor het inrichten van uw professionele keuken heeft HorecaRama een groot aantal verschillende RVS meubels in het assortiment waaronder wandplanken. Enkele en dubbele wandplanken, in verschillende breedtematen. De dubbele wandplank is beschikbaar in breedtematen variërend van 100cm tot 200cm. De enkele wandplanken van RVS vindt u bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen. Ook voor de benodigde accessoires voor het bevestigen van de RVS wandplanken kunt u terecht bij HorecaRama.

Enkele RVS wandplanken

U kunt bij HorecaRama terecht voor gladde RVS wandplanken maar ook voor wandplanken gemaakt van buizen, in verschillende maten. Kiest u liever voor een RVS wandplank met achteropstand dan vindt u ook hier een ruime keuze uit breedtematen. Deze wandplanken kunnen op twee manier worden bevestigd aan de muur: met behulp van alleen plankdragers of met behulp met plankdragers en dragerhouders. Ook deze plankdragers en dragerhouders vindt u in het assortiment van HorecaRama.

RVS wandplanken en andere RVS meubels

Bij HorecaRama vindt u een groot assortiment keukenmeubels gemaakt van roestvrijstaal: RVS wandplanken in verschillende soorten en maten maar ook kasten, al dan niet met schuifdeuren, spoelbakken en RVS spoeltafels. Wilt u uw keuken inrichten met behulp van RVS wandplanken en andere RVS meubels kijk dan naar het ruime assortiment van HorecaRama.

Lees meer