Afzuigkappen inclusief motor

Een afzuigkap inclusief motor is onmisbaar in een professionele horeca keuken waarin gebakken, gebraden, gekookt en gegrild wordt. De hele dag door komt er veel stoom vrij en ook allerlei heerlijke geuren. Het is wel van belang dat de luchtkwaliteit prettig en veilig blijft voor uw personeel en dat de stoom en de geuren zich niet met elkaar vermengen. Dat is dan ook dé reden dat een afzuigkap inclusief een motor perfect is in uw horeca keuken.

Afzuigkappen inclusief motor

De verschillende soorten afzuigkappen inclusief motor

Er zijn verschillende soorten afzuigkappen inclusief motor verkrijgbaar. Zo zijn er kleine afzuigkappen inclusief motor en verlichting van 90 cm breed, maar ook van 120 cm breed. Daarnaast zijn er schuine modellen van de afzuigkap van 100 cm breed tot 300 cm breed. Ook als u liever gaat voor een recht model, dan kunt u deze bij ons kiezen. Alle afzuigkappen zijn gemaakt van roestvrijstaal, want een afzuigkap is wel echt een product waar intensief gebruik van wordt gemaakt en waar u een lange tijd plezier van wilt hebben.

Een afzuigkap inclusief motor voor in de horeca en andere benodigdheden

Is een afzuigkap inclusief een motor nou niet helemaal datgene wat u voor ogen heeft. Dan kunt u zeker een kijkje nemen tussen ons brede aanbod van afzuigkappen zonder motor of als u op zoek bent naar een extra veiligheidsmiddel in uw horeca keuken, de elektromagnetische gaskleppen.