Horeca vrieskist

Voor het invriezen van uw producten, voedsel en gerechten vindt u bij HorecaRama een flink assortiment horeca vrieskisten passend bij uw wensen. De horeca vrieskisten verschillen onderling in grootte en uitvoering, bijvoorbeeld met gebogen glazen deksel of een horeca vrieskist op wielen. Ook voor andere benodigdheden op het gebied van vriezen en koelen vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw horeca onderneming.

Horeca vrieskist

Verschillende modellen horeca vrieskist

Kijk bij de afdeling horeca vrieskisten van HorecaRama bijvoorbeeld naar de vrieskist gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van klapdeksel. Dit model van de horeca vrieskist heeft een wit stalen buitenkant en kan ook worden gebruikt als extra werkblad voor uw keuken. Standaard compleet geleverd met 2 draadmanden en deze vrieskist is beschikbaar in verschillende groottes. U vindt hier hogere vrieskisten, en lagere vrieskisten, in verschillende afmetingen, en altijd van goede kwaliteit. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw behoeften aan opslagcapaciteit kunt u uw keuze maken.

Horeca vrieskist met glazen deksel

Wilt u uw producten zichtbaar maken voor uw klant? Kies dan voor een model met een glazen schuifruit, of eventueel een horeca vriezer met glazen display. U bent ook aan het juiste adres voor het presenteren van schepijs, wat naast de vrieskist ook vaak wordt gebruikt is de ijsvitrine, welke geschikt is voor het tentoonstellen van verschillende smaken ijs. De horeca vrieskisten met glazen deksel (schuifdeuren) zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. U kunt ook kiezen voor een horeca vrieskist op wielen zodat u de vrieskist eenvoudig kunt verplaatsen.

Vrieskisten en andere horeca koeling

Wij bieden u graag alles voor de professionele keuken van uw hotel en/of restaurant. Horeca vrieskisten, toonbankkoeling, koelvitrines en kleinmateriaal voor koeling zoals koelcel thermometers. Alle producten van HorecaRama zijn speciaal geschikt voor intensief gebruik in de horeca, beschikbaar in tal van uitvoeringen en afmetingen en geschikt voor professioneel gebruik. Wilt u een horeca vrieskist kopen? Ga naar uw horecaspecialist HorecaRama.

 

Vraag en antwoord over de vrieskist

 

Waar wordt een vrieskist voor gebruikt?

Een vrieskist wordt gebruikt om verschillende producten in op te bergen en in te vriezen. In een vrieskist gaat er weinig temperatuur verloren, omdat er aan de bovenkant van de vrieskist een deksel zit. Hierdoor kunt u uw producten invriezen op een zuinige manier. Met een vrieskist kunt u verschillende producten op een handige manier bewaren voor op een later moment.

Wat voor inhoud kan er in een vrieskist?

De inhoud van een vrieskist verschilt per model. Zo zijn er vrieskisten die een inhoud hebben van 282 liter tot een inhoud van maar liefst 976 liter. Hiertussen zitten nog veel verschillende soorten. De modellen met een grotere inhoud komt u bijvoorbeeld tegen als een vrieskist in een supermarkt.

Wat voor soort deksels zijn er voor de vrieskist?

Er zijn verschillende soorten deksels voor de vrieskist verkrijgbaar. Zo zijn er deksels die transparant zijn zodat u in één oogopslag kunt zien wat erin ligt. Er zijn uitvoeringen met een RVS deksel. De bovenkant van de vrieskist kan dan ook gebruikt worden om op te werken. Het wordt dan gebruikt als een werkblad.