Bartscher 900 Master

De Bartscher 900 Master serie is geschikt voor gebruik in de professionele keuken van middelgrote tot grote horeca ondernemingen. Een prachtige serie professionele kookapparatuur met vele mogelijkheden. Een gevarieerd aanbod fornuizen, zowel voor gas als voor elektra met modellen tot 8 pitten. U vindt ook kookapparatuur voor keramisch koken of voor inductie. Kijk eens naar het ruime aanbod producten van HorecaRama bij de afdeling kooklijnen. Naast de Bartscher 900 Master kooklijn kunt u ook kiezen voor andere kooklijnen van Bartscher en voor kooklijnen van het merk Modular.

Bartscher 900 Master

Bartscher 900 Master producten

Het aanbod kookapparatuur voor de professionele horeca keuken is bij HorecaRama zonder meer groot te noemen. De Bartscher 900 Master serie voor grote keukens, maar ook series voor kleinere keukens. De apparatuur uit de Bartscher 900 Master serie is gemaakt van hoogwaardige materialen. U bent dus zeker van levensduur en kwaliteit, maar ook de uitstraling is geweldig. De producten uit de Bartscher 900 Master serie zijn goed met elkaar te combineren. Naast het uitgebreide assortiment apparatuur vindt u in deze kooklijn ook accessoires zoals spatranden, frituurmanden, een afzuigschoorsteen of braadplaten.

Kiezen uit producten Bartscher 900 Master

Stel zelf uw ideale professionele keuken samen. Wilt u een gasfornuis met 8 pitten en twee gasovens? Professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit zoals roestvrijstaal 18/10, eenvoudig schoon te maken en voorzien van een ruime opbergruimte? Kijk dan eens naar de mooie kookapparatuur van de serie Bartscher 900 Master. Liever een keramisch fornuis, een fornuis op inductie of wilt u elektrisch koken? Het kan allemaal met deze prachtige kooklijn.

Grillen en bakken met Bartscher 900 Master

In de kooklijn Bartscher 900 Master vindt u ook veel mogelijkheden voor grillen en bakken. Op gas of elektra bedienbare kantelbare pannen, een bakplaat gegroefd of glad en ook spatranden in verschillende uitvoeringen. Verder kunt u kiezen voor een lavasteengrill, verschillende friteuses en frituurmandjes en andere accessoires. De Bartscher 900 Master kooklijn van HorecaRama is een prachtige kooklijn voor middelgrote tot grote professionele keukens.