Horeca borden

Heeft u horeca borden nodig ga dan naar HorecaRama, daar vindt u een groot aanbod aan verschillende horeca borden. De materialen waarvan de borden zijn gemaakt verschilt, evenals het formaat en de toepassing van het horeca borend. Een hotel of restaurant heeft veel verschillende borden nodig: voor het ontbijt, de lunch, het diner maar ook voor speciale gelegenheden of voor bepaalde gerechten zijn aparte borden nodig.

Horeca borden

Soorten horeca borden

De standaard horeca borden van HorecaRama zijn verkrijgbaar in verschillende grootte: van 17 cm als kleinste horecabord tot 30 cm voor uw grootste bord. U vindt horeca borden van porselein, van melamine en van polycarbonaat, telkens in verschillende afmetingen. Bekijk de verschillende borden om tot een voor u goede keuze te komen. Combineer uw aankoop horeca borden eventueel met borden stapelaars zodat u uw borden goed geordend kunt opbergen.

Speciale horeca borden

Bepaalde gerechten vragen om een speciaal voor het gerecht geschikt bord. HorecaRama biedt een aantal speciale horeca borden: diverse pannenkoek- of pizzaborden, van verschillende afmetingen, of spaghetti- en pastaborden, eveneens in verschillende afmetingen. Deze horeca borden zijn verdiept.  Daarnaast kunt u bij HorecaRama terecht voor diepe borden, soepborden, dessertborden en voorgerecht borden. Er is ook een hele lijn in melamine servies verkrijgbaar, een hele uitkomst als u risico op breuk of beschadigingen wilt voorkomen, bijvoorbeeld tijdens een buffet of barbecue.

Horeca borden, bestek en servies

Bij HorecaRama heeft u een grote keus: naast horeca borden in tal van afmetingen en van verschillende materialen kunt u ook kiezen uit verschillende servies series, speciaal servies, serveerbestek, standaard bestek en bestekseries en allerhande extra’s zoals bordenstapelaars, gratineerschalen, oestermessen of eierdopjes. Wat u ook zoekt voor uw horecaonderneming, eenvoudige horeca borden of een luxueus servies, HorecaRama heeft het. Ga daarom voor uw horeca borden en andere horecabenodigdheden naar HorecaRama.