Vrieskast met dubbele deur

De vrieskasten met dubbele gesloten deuren zijn ideaal voor elke horecagelegenheid waar behoefte is aan veel vriesruimte. In ons assortiment ziet u de vrieskasten van bekende en gerenommeerde merken zoals onder andere Polar, Hendi, Saro, Nordcap en nog vele anderen. Veel van onze dubbeldeurs vrieskasten hebben wieltjes waardoor deze eenvoudig te verplaatsen zijn. De tweedeurs vriezers zijn verkrijgbaar met een inhoud vanaf circa 960 liter tot meer dan 1400 liter!

Vrieskast met dubbele deur

Vrieskasten met twee deuren voor de horeca

Op deze pagina ziet u de verschillende vrieskasten met dubbelde deuren. Deze grote vriezers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar zoals in wit-staal of RVS, daarnaast zijn er modellen met vaste poten of verrijdbare modellen met wielen. Tijdens het productieproces van deze vrieskasten is er uiteraard rekening gehouden met de energiezuinigheid. Het isolatiemateriaal is bijzonder goed en de koeltechniek wordt continue geïnnoveerd om een zo goed mogelijk resultaat te bieden tegen de laagste kosten. Een van de populairste modellen is de Vrieskast wit staal van Polar met een inhoud van 1200 liter. Zoekt u een vrieskast met dubbele glazen deur? Bekijk dan hier al onze horeca vrieskasten met dubbele glazen deur.

De vrieskasten op deze pagina zijn voor de horecagelegenheden met behoefte aan veel vriesruimte. Indien de ruimte beperkt is, of wanneer er minder vriescapaciteit nodig is zijn er ook diverse tafelmodel vrieskasten verkrijgbaar.

Professionele horeca vrieskasten

Onze professionele dubbeldeurs vrieskasten dragen bij aan een soepele en gestroomlijnde bedrijfsvoering in uw horecakeuken. Deze vrieskasten zijn robuust en vaak voorzien van meerdere stevige draagroosters zodat u uw producten overzichtelijk en netjes kunt bewaren in de originele verpakking, Gastronormbakken of kratten. Bij de meeste varianten zijn de roosters bovendien in hoogte verstelbaar zodat deze naar wens ingedeeld kunnen worden. Het is uiteraard ook mogelijk de vrieskasten te gebruiken zonder roosters.

Koelapparatuur voor de horeca

Naast de verschillende soorten Horeca vrieskasten bent u bij HorecaRama ook aan het juiste adres voor al uw andere koelapparatuur. Zoekt u bijvoorbeeld een koeltoonbank, barkoeling of ijsblokjesmachine? Deze artikelen zijn ook ruim aanwezig in ons assortiment. Op deze pagina kunt u het complete overzicht aan koel-/ vriesapparatuur bekijken.