Glazenspoelmachine

Heeft u een glazenspoelmachine nodig voor professioneel gebruik? Een glazenspoelmachine voor de horeca keuken, hotel, bar en restaurant voor het snel reinigen van glazen. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende modellen van de glazenspoelmachine geschikt voor professioneel gebruik. Het reinigen van glazen in een glazenspoelmachine kost een fractie van de tijd die u kwijt bent als u met de hand wast. Plaats tientallen glazen in de machine en u heeft binnen enkele minuten schonen glazen. Deze glazenspoelmachines zijn zeer geschikt voor een continue verwerking van gebruikte glazen.

Glazenspoelmachine

Glazenspoelmachine in soorten en maten

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende glazenspoelmachines van bekende merken zoals Modular en Bartscher. De producten van HorecaRama staan garant voor professionaliteit, kwaliteit en een lange levensduur. De glazenspoelmachines zijn voorzien van meerdere wasprogramma’s en geschikt voor glazen van een verschillende hoogte. Levering geschiedt met extra’s zoals korven en de sproeiarmen zijn veelal uitneembaar zodat de glazenspoelmachine eenvoudig kan worden gereinigd.

Voorbeelden van een glazenspoelmachine

De glazenspoelmachines van Modular zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal 18/10 en daardoor van hoge kwaliteit. De machines zijn voorzien van een automatische was cyclus, automatisch waterniveau regeling en veiligheidsschakelaar. Ook de sproeiarmen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Verkrijgbaar in uitvoeringen geschikt voor glazen met een hoogte van maximaal 19,5 cm of 28 cm.

Een glazenspoelmachine van het bekende merk Saro is voorzien van dubbelwandige behuizing en wordt geleverd inclusief 2 manden en 2 bestekmanden. Geschikt voor glazen met een maximale hoogte van 22 cm. De keuze glazenspoelmachines is bij HorecaRama zeer gevarieerd. Kijk eens in de webshop om alle machines te vergelijken en uw keuze te maken.

Glazenspoelmachine en andere apparatuur

Kies bij HorecaRama uit een groot assortiment apparatuur voor uw hotel en restaurant. Een glazenspoelmachine, voorlader vaatwassers, een doorschuifvaatwasser en tal van andere producten. Bekijk het complete assortiment aan horeca vaatwassers van HorecaRama. Ook voor de benodigde accessoires zoals manden en korven, reinigingsmiddel of waterontharder gaat u naar HorecaRama. Glazenspoelmachine nodig? Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama.

Tip: Bekijk ook onze bestekpoleermachine.