Flesopener

Bij HorecaRama vindt u flesopeners in alle soorten en maten, van verschillende materialen en eventueel met extra toepassingen. Enkele goede flesopeners mogen niet ontbreken op uw bar! In de webshop van HorecaRama vindt u tal van flesopeners maar ook kurkentrekkers, flesopeners met opvangbak of een professioneel Kelnersmes. Ga voor de aanschaf van uw flesopeners naar HorecaRama en kijk ook eens naar de andere artikelen in de webshop. U vindt de flesopeners onder de kop barbenodigdheden.

Flesopener

Soorten flesopeners

U vindt bij HorecaRama drie verschillende flesopeners van staal in eenvoudig model. Horecaondernemingen maken vaak gebruik van een flesopener met opvangbak. Het voordeel van een dergelijke flesopener is dat u de fles met één hand kunt openen en de dop meteen in de opvangbak valt. U kunt een flesopener met opvangbak aan de wand bevestigen. Er is ook een flesopener bij HorecaRama die u aan de wand bevestigt, maar geen opvangbak heeft. Kortom, een ruime keus uit flesopeners!

Barbenodigdheden: flesopeners, kurkentrekkers en kelnersmessen

Behalve een flesopener heeft u als restaurant of hotel ook veelvuldig een kurkentrekker nodig. Net als de flesopeners biedt HorecaRama ook een groot aanbod aan kurkentrekkers: met een houten greep, met hefboom mechaniek of een luxe ontkurker van topmerken. Bij HorecaRama kunt u ook terecht voor kelnersmessen in verschillende uitvoeringen, eventueel inclusief flesopener.

Ga voor al uw barbenodigdheden zoals flesopeners naar HorecaRama

Het grote aanbod aan horecaproducten maakt HorecaRama tot specialist in horeca artikelen. Alles wat u nodig heeft voor uw restaurant of hotel overzichtelijk gerangschikt in de webshop. Of u nu een flesopener zoekt, een kurkentrekker of uw restaurant volledig wilt inrichten, u vindt het bij HorecaRama. Ook voor spoelborstels, horecakleding, bar apparatuur, professionele flesopeners en servies en bestek kunt u terecht bij HorecaRama. Laat u inspireren in de webshop.