Wijnkoeler

Wijnkoelers zijn er in verschillende versies: van eenvoudig en stijlvol tot echte eyecatchers. HorecaRama biedt het allemaal! Ook een standaard voor uw wijnkoeler of een beugel voor de bevestiging aan tafel vindt u in de webshop van HorecaRama. Kijk eens rustig rond en maak de keuze die het beste past bij uw onderneming, bij uw smaak of kies voor de wijnkoeler die de gewenste uitstraling heeft.

Wijnkoeler

De wijnkoelers van HorecaRama

De wijnkoelers van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof. U vindt dubbelwandige wijnkoelers en wijnkoelers voor twee of drie flessen. De dubbelwandige wijnkoelers, zowel van kunststof als van roestvrijstaal verkrijgbaar, kunnen zonder toevoeging van ijsblokjes worden gebruikt. En wat dacht u van een wijnkoeler met ringoren of een draagbeugel? Ook wijnkoelers met een bijzondere vormgeving vindt u bij HorecaRama, bijvoorbeeld in de vorm van een gondeltje. Ook verkrijgbaar voor twee of drie flessen.

Beugels en standaard voor uw wijnkoeler

Een wijnkoeler neemt veel plaats in op tafel en daarom is het handig om de wijnkoeler naast de tafel te plaatsen of aan de tafel te bevestigen. Een standaard voor uw wijnkoeler is er in twee maten, een hoge en een lage standaard. Ook de tafelbeugel is verkrijgbaar in twee modellen, een rechthoekig model of een gebogen model. Kijk in de webshop van HorecaRama voor uw wijnkoeler en laat u inspireren door het grote aanbod aan barbenodigdheden.

Wijnkoelers en andere barbenodigdheden

Het hart van uw restaurant, de bar, dient efficiënt te worden ingericht. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bar zodat uw personeel snel, hygiënisch en klantgericht kan werken. Spoelborstels, afdruipmatten met kliksysteem, maatschenkers, schenktuitjes en wijnkoelers, alles vindt u onder barbenodigdheden en drankbenodigdheden in de webshop van HorecaRama. Kijk daarom rond in de webshop van HorecaRama als u op zoek bent naar de meest geschikte wijnkoeler voor uw bedrijf.