Wijnkoeler

Wijnkoelers zijn er in verschillende versies: van eenvoudig en stijlvol tot echte eyecatchers. HorecaRama biedt het allemaal! Ook een standaard voor uw wijnkoeler of een beugel voor de bevestiging aan tafel vindt u in de webshop van HorecaRama. Kijk eens rustig rond en maak de keuze die het beste past bij uw onderneming, bij uw smaak of kies voor de wijnkoeler die de gewenste uitstraling heeft.

Wijnkoeler

De wijnkoelers van HorecaRama

De wijnkoelers van HorecaRama zijn gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof. U vindt dubbelwandige wijnkoelers en wijnkoelers voor twee of drie flessen. De dubbelwandige wijnkoelers, zowel van kunststof als van roestvrijstaal verkrijgbaar, kunnen zonder toevoeging van ijsblokjes worden gebruikt. En wat dacht u van een wijnkoeler met ringoren of een draagbeugel? Ook wijnkoelers met een bijzondere vormgeving vindt u bij HorecaRama, bijvoorbeeld in de vorm van een gondeltje. Ook verkrijgbaar voor twee of drie flessen.

Beugels en standaard voor uw wijnkoeler

Een wijnkoeler neemt veel plaats in op tafel en daarom is het handig om de wijnkoeler naast de tafel te plaatsen of aan de tafel te bevestigen. Een standaard voor uw wijnkoeler is er in twee maten, een hoge en een lage standaard. Ook de tafelbeugel is verkrijgbaar in twee modellen, een rechthoekig model of een gebogen model. Kijk in de webshop van HorecaRama voor uw wijnkoeler en laat u inspireren door het grote aanbod aan barbenodigdheden.

Wijnkoelers en andere barbenodigdheden

Het hart van uw restaurant, de bar, dient efficiënt te worden ingericht. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bar zodat uw personeel snel, hygiënisch en klantgericht kan werken. Spoelborstels, afdruipmatten met kliksysteem, maatschenkers, schenktuitjes en wijnkoelers, alles vindt u onder barbenodigdheden en drankbenodigdheden in de webshop van HorecaRama. Kijk daarom rond in de webshop van HorecaRama als u op zoek bent naar de meest geschikte wijnkoeler voor uw bedrijf.

 

Vraag en antwoord over de wijnkoeler

 

Wat zijn de voordelen van een wijnkoeler?

Een wijnkoeler ziet u vaak in restaurants, hotels of in bars. Een wijnkoeler is ideaal, omdat uw gasten de fles binnen handbereik hebben. Bovendien blijft de fles wijn op een aangename temperatuur in de wijnkoeler, waardoor de smaak en kwaliteit behouden blijft. De dubbelwandige wijnkoeler heeft bovendien geen ijsblokjes nodig om op een koele temperatuur te blijven.

Van welk materiaal is de wijnkoeler gemaakt?

De wijnkoeler is vaak gemaakt van roestvrijstaal. Daarnaast zijn er ook verschillende wijnkoelers bij ons verkrijgbaar gemaakt van kunststof. Hierdoor is de wijnkoeler binnen een korte tijd schoongemaakt en klaar voor het volgende gebruik. Daarnaast ziet het er ook mooi en stijlvol uit.

Welke modellen van de wijnkoeler zijn er allemaal?

De wijnkoeler is er in verschillende modellen. Zo zijn er transparante wijnkoelers waarin u de volledig de fles of flessen ziet liggen. Daarnaast zijn er wijnkoelers in een zwarte kleur, gepolijst RVS of hoogglanzend RVS. Er zijn modellen met ringoren, dubbelwandige wijnkoelers en ook tafelbeugels en hoge wijnkoeler standaarden, zodat u deze naast uw tafel neer kunt zetten.