Afzetpaal

Afzetpalen zijn uitermate geschikt om op een prettige, vriendelijke en overzichtelijke manier uw gasten aanwijzingen te geven. In plaats van “verboden toegang” zet u een afzetpaal neer met of zonder sierkoord om ruimtes te begrenzen. Ook om de entree van een buffet aan te geven kunt u gebruik maken van afzetpalen. Uw gasten zien precies hoe zij het beste gebruik kunnen maken van het buffet. Afzetpalen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, ter verduidelijking van routes maar ook om uw entree meer uitstraling te geven.

Afzetpaal

Afzetpaal voor snelband

Wilt u regelmatig uw afzettingen veranderen, dan is een afzetpaal met snelband een goede keus. De afzetpaal beschikt over een uittrekbare snelband zodat u snel een route, wachtplaats of afzetting kunt maken door de snelband te bevestigen aan de volgende afzetpaal door gebruik te maken van het clipsysteem. De afzetpaal is gemaakt van roestvrijstaal met een zware conische voet. Deze afzetpalen zijn bij HorecaRama verkrijgbaar met een rode of zwarte snelband.

Afzetpaal voor sierkoord

Wilt u uw ruimtes of routes op een meer elegante manier afzetten dan kiest u het beste voor een afzetpaal voor sierkoord. Bij HorecaRama kiest u uit meerdere afzetpalen geschikt voor sierkoord gemaakt van roestvrijstaal en uitgevoerd met een zware conische voet. Wilt u uw trapopgang al dan niet tijdelijk afsluiten, dan plaatst u twee afzetpalen met daartussen een sierkoord. Ook de entree van bijvoorbeeld uw hotel of restaurant krijgt een bijzonder elegante uitstraling door gebruik te maken van afzetpalen met sierkoord, eventueel gecombineerd met een loper.

Sierkoord voor uw afzetpalen

Bij HorecaRama kunt u naast de afzetpaal voor snelband en de afzetpalen voor sierkoord ook kiezen uit verschillende sierkoorden. De sierkoorden variëren in lengte van 150cm tot 250cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en rood. Kies wat het beste past bij uw horecaonderneming, een warme rode kleur of meer een strakke zwarte sierkoord voor uw afzetpaal. Uw keuze zal ook afhangen van het soort evenement dat u organiseert: voor een feestelijk diner kiest u wellicht voor rood sierkoord terwijl voor een afscheidsdiner eerder voor zwart zal worden gekozen. Bekijk ook eens het uitgebreide aanbod aan wijnrekken of lichten en kaarsen om de algehele decoratie van uw horecazaak een sfeervolle uitstraling te geven.