Fustenkoelingen

Een fustenkoeling is onmisbaar in elke horecagelegenheid waar bier wordt getapt, hiervoor beschikt HorecaRama over een ruim aanbod aan Gamko fustenkoelingen. HorecaRama heeft alles voor het koelen van bierfusten in haar assortiment. Fustenkoelingen in combinatie met een opslagruimte zijn stekkerklaar beschikbaar. Kijk in de webshop rond om alle mogelijkheden op het gebied van fustenkoelingen te bekijken. Ook kunt u ons altijd bellen voor meer informatie over onze producten of voor hulp bij het bestelproces.

Fustenkoelingen

 

Fustenkoelingen van Gamko kopen?

Het is een drukke vrijdagavond dus de gasten in uw café of restaurant verwachten een koud getapt biertje. U wilt voorkomen dat uw klanten zonder een lekker gekoeld biertje komen te zitten dus daarom bent u op zoek naar een nieuwe fustenkoeling. Kies dus een koeling op basis van hoeveel bier er gemiddeld getapt wordt. Bij HorecaRama zijn er diverse soorten en maten fustenkoelingen te vinden van Gamko. Er zijn vier varianten beschikbaar waar de koelmachine links of rechts van de koeling geplaatst is. Deze koelingen zorgen voor een constante temperatuur voor al uw bierfusten en kratten en zorgen ervoor dat uw bier snel op temperatuur is. Er is keuze uit een koeling voor fusten onder de bar of voor fustenkoelingen voor in de opslagruimte.

 

Voordelen van een fustenkoeling van Gamko

Alle fustenkoelingen voor onder de bar beschikken een koelmachine, automatische ontdooiing, LED verlichting, een extra stevige bodemplaat en elektronische thermostaat met display. De koelingen zijn energiezuinig waardoor u direct geld bespaart. Zorg voor altijd dezelfde temperatuur voor uw bier. Niet alleen passen deze koelingen onder de bar, zijn ze onderhoudsvriendelijk maar zijn de producten ook te combineren met de flessenkoelkasten van de Gamko GM-Line een strakke uitstraling in uw horeca gelegenheid. Ook is het mogelijk de koelingen te voorzien van een slot zodat uw fust veilig opgeborgen word.

 

Fustenkoelingen voor opslag

Fustenkoelingen voor onder de bar kunnen meteen op de biertap aangesloten worden maar als u uw fusten langer wil bewaren of nog wil voorkoelen. De paneelbouw fustenkoelingen van Gamko zijn hier uitermate geschikt voor. De koelingen voor opslag zijn beschikbaar exclusief koelmachine. Deze dienen apart aangeschaft en geïnstalleerd te worden. Vanwege de paneelbouw is deze koeling ideaal om te gebruiken op plekken die minder makkelijk toegankelijk zijn.

 

Koelingen en accessoires voor de horeca

Voor de complete inrichting van uw bar, restaurant of hotel kijkt u in de webshop van HorecaRama. Ons assortiment beschikt over een groot aanbod op het gebied van keukenapparatuur, koelen, vriezen, warmhouden, vaatwassers en veel andere benodigdheden voor de horeca. Voor het koelen en schenken van bier kunt u eens kijken naar een biertap, bierkoeler, flessenkoelingen of koelkasten met een glazen deur. Ook voor klein materiaal en accessoires gaat u naar HorecaRama. Dienbladen, bierglazen, bierafstrijkers en meer.