GM-Line barkoelingen

Drankjes perfect gekoeld serveren mede dankzij de klassieke GM-Line barkoelingen van Gamko. Frisdrank en alcoholische dranken altijd koud en binnen handbereik achter de bar. Deze flessenkoelingen zijn duurzaam, ergonomisch en leveren altijd uitstekende koelprestaties. Voor de kleine of grote horeca gelegenheid zijn deze koelingen beschikbaar met 1, 2 of 3 deuren. Naast het feit dat deze barkoelingen gebruiksvriendelijk zijn hebben ze een strakke tijdloze uitstraling.

GM-Line barkoelingen

 

Duurzaam en efficiënt koelen met GM line barkoelingen

Voor de duurzame barkoelingen van de GM Line van Gamko bent u bij HorecaRama aan het juiste adres. Dankzij de geschuimde behuizing zijn deze flessenkoelingen goed geïsoleerd en zeer duurzaam wat uiteraard ook zorgt voor perfect gekoelde flessen. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen met 1 deur, 2 deuren of 3 deuren en ook modellen met lades, zelfs met dimbare LED verlichting. Richt uw bar in zoals u dat wil. De koelingen zijn stekkerklaar, wat betekent dat ze makkelijk aan te sluiten zijn in het stopcontact. Bovendien zijn ze ook gebruiksvriendelijk dankzij de ergonomische handgrepen en zijn er wielensets los verkrijgbaar voor extra mobiliteit.

 

Flessenkoelingen van Gamko kopen bij HorecaRama

Gamko biedt diverse mogelijkheden voor het koelen van uw dranken. Naast de klassieke koelingen uit de GM-Line met blinde deuren, kunt u voor de E3 flessenkoelingen kiezen als echt energiezuinige krachtpatser of voor de grote Maxiglass koelingen met glasdeuren om uw producten zo aantrekkelijk en chique mogelijk te presenteren aan uw gasten. Bekijk ons volledige assortiment koelingen van het merk in de categorie Gamko barkoelingen.

 

Barkoelingen en andere benodigdheden

Om uw bar of café optimaal in te richten kunt u voor alles terecht bij HorecaRama. Naast GM-line barkoelingen van Gamko beschikt ons assortiment ook over fustenkoelingen, glazenvriezers en bierkoelingen. Van allerlei keukenapparatuur tot koelkasten en van cocktail benodigdheden tot vaatwassers. Serveer de lekkerste drankjes en cocktails met de flessenkoelingen en cocktail spullen van HorecaRama. Ook voor het bewaren van wijn kunt u bij onze wijnklimaatkasten terecht. Heeft u vragen over een product of een bestelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze showroom voor tips of advies.