Tafelpoten

Het zelf samenstellen van uw horeca meubilair doet u eenvoudig bij HorecaRama. Kies een tafelblad naar smaak en een tafelpoot die het beste past bij uw interieur en u heeft de horeca tafel die u zoekt. Bij HorecaRama vindt u een ruim aanbod horeca tafelpoten van aluminium, gietijzer of roestvrijstaal. Alle tafelbladen zijn eenvoudig te combineren met de tafelbladen voor binnen en buiten. U vindt ook dubbele tafelpoten in het assortiment speciaal voor grote rechthoekige horeca tafels.

Tafelpoten

Horeca tafelpoten van aluminium en roestvrijstaal

Horeca tafelpoten gemaakt van aluminium of roestvrijstaal zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: 4 teens, rond of vierkant. De 4 teens uitvoeringen van de horeca tafelpoten zijn beschikbaar in de uitvoeringen inklapbaar, geborsteld en in verschillende afmetingen. Alle horeca tafelpoten zorgen voor een goede stabiliteit van uw tafel en zijn gemakkelijk te monteren omdat de horeca tafelbladen al zijn voorgeboord. Daarnaast kan een combinatie van tafelbladen en tafelpoten bij HorecaRama flinke kortingen opleveren dankzij de oplopende staffelkortingen bij afname van grotere aantallen!

Horeca tafelpoten van gietijzer

Een tafelpoot gemaakt van gietijzer geeft extra veel stabiliteit en u kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende modellen, ook in bijzondere uitvoeringen. Naast horeca tafelpoten die vierkant, rond of rechthoekig zijn vindt u ook 4 teens modellen. Bijzondere uitvoeringen van een horeca tafelpoot gemaakt van gietijzer zijn bijvoorbeeld tafelpoten in een vierkant model met een reliëf van traptreden of tafelpoten die zijn afgewerkt met een sierlijk patroon. Ook verkrijgbaar in een uitvoering voor horeca statafels.

Horeca tafelpoten en ander horeca meubilair

Bij HorecaRama kunt u terecht voor een grote keuze uit allerlei horeca meubilair waaronder tafelpoten. Meubilair voor binnen en voor buiten zoals stoelen, terrasstoelen, tafelbladen en complete horeca tafels waaronder ook statafels. Door losse tafelbladen en horeca tafelpoten met elkaar te combineren stelt u zelf uw perfecte meubilair samen. Ook kinderstoelen, barstoelen en parasols vindt u bij HorecaRama, uw horeca groothandel.