Horeca saladeschaal

Voor het presenteren van salades is een aparte horeca saladeschaal vaak gewenst. Of u nu salades wilt presenteren aan tafel of uw gasten een saladebuffet wilt aanbieden, het gebruik van horeca salade servies is daarbij een grote uitkomst. Aparte schaaltjes, speciaal afgestemd op het presenteren van salades, en het daarbij benodigde bestek, geheel afgestemd op een saladebuffet. HorecaRama biedt alles op het gebied van horecabenodigdheden, waaronder alles voor uw salades en saladebar.

Horeca saladeschaal

Waaruit bestaat het horeca salade servies

De keuze uit horeca salade servies bij HorecaRama is ruim. Er is een horeca salade servies in melamine beschikbaar in twee uitvoeringen: doorzichtige schaaltjes in golvend model, variërend in grootte van 28,5 cm diameter tot 39,5 cm diameter en witte schaaltjes in drie afmetingen. Er is ook een iets lager model horeca salade servies schaaltje beschikbaar van melamine. Melamine is breukbestendig en dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een saladebuffet. U vindt bij HorecaRama ook nog een klein wit eenpersoons saladeschaaltje en een knijptang van roestvrijstaal voor het uitpakken van salade uit een grotere saladeschaal.

Waarom een horeca saladeschaal aanschaffen

Salades zijn vaak mooi opgemaakt en bieden een oogstrelend en aantrekkelijk kleurenpalet. Dat mag worden gezien! Een horeca salade servies is zodanig van aard dat de salade goed zichtbaar is. Dit kan worden bereikt door doorzichtige schaaltjes te gebruiken of meer uitlopende schaaltjes waardoor het oppervlak aan de bovenzijde breder is dan bij een gewone schaal. Een horeca salade servies biedt daarom voordelen voor de uitstraling van uw horecaonderneming en voor de gerechten zelf.

Horeca salade servies combineren met ander presentatie servies

Het presenteren van uw gerechten en salades op een zo aantrekkelijk mogelijke manier is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt uw gasten verrassen en het hen naar de zin maken. Dit kan onder meer door gebruik te maken van mooi servies en bestek. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft: mooi serviesgoed, serveerschalen, presentatie servies en horeca salade servies.