Vetfilter

Bij frituren wordt gebruikt gemaakt van grote hoeveelheden vet, waarin uw gerechten worden gefrituurd. Om de goede smaak van de gefrituurde producten te behouden dient het vet regelmatig te worden vervangen. Door het gebruik van vetfilters gaat het vet in uw friteuse vele malen langer mee omdat er vrijwel geen afvalstoffen achterblijven in het vet, zoals kleine stukjes paneer of kleine stukjes frites. HorecaRama heeft speciaal hiervoor verschillende vetfilters in het assortiment.

Vetfilter

Het assortiment vetfilters van HorecaRama

In het assortiment van HorecaRama vindt u losse vetfilters en vetfilters inclusief mandje. De losse vetfilters plaatst u in een vetfilterhouder en vervolgens boven een uitlekbak om de gefrituurde gerechten verder uit te laten lekken. Verkrijgbaar in dozen van 50 stuks.

Een alternatief voor de losse filters zijn de filters met mandje. Deze vetfilters hebben een unieke filterkwaliteit en zijn bestand tegen temperaturen tot 180 graden. De filters zijn eenvoudig te reinigen met heet water en gaan lang mee. Vervangende vetfilters zijn eveneens verkrijgbaar.

Accessoires voor uw vetfilters

Vetfilters worden geplaatst in een vetfilter houder die eveneens verkrijgbaar is bij HorecaRama. Deze speciale vetfilter houder is gemaakt van roestvrijstaal. De ronde of vierkante vetfilters voor mandjes zijn eveneens verkrijgbaar ter vervanging. Voor het vervangen van uw vet kunt u een speciale vetopvang emmer aanschaffen, gemaakt van roestvrijstaal. Deze emmer beschikt over maatverdeling en speciale handgrepen voor het eenvoudig overgieten van vet. Ga voor vetfilters en accessoires naar HorecaRama.

Vetfilters en andere frituur spullen

Voor uw professionele horecaonderneming heeft HorecaRama alles wat u nodig heeft, ook voor frituren. Een groot assortiment aan vetfilters, friteuses, vetopvang bakken, frituurscheppen maar ook een frietsnijder of frikandelsnijder. Zoekt u een complete aanbieder voor alles wat u nodig heeft, van frituurschep tot vetfilter, ga dan naar HorecaRama.