Horeca parasol

Indien u een buitenterras heeft bij uw hotel, restaurant of andere horeca gelegenheid dan heeft u vrijwel altijd ook één of meer parasols nodig. Een parasol beschermt uw gasten tegen te veel zon en zij zullen langer gebruik maken van uw terras als zij op warme dagen in de schaduw kunnen vertoeven. Behalve de nuttige kant van een horeca parasol is ook de uitstraling belangrijk. Vrolijke kleuren van horeca parasols geven uw terras een aantrekkelijke uitstraling.

Horeca parasol

Horeca parasol kiezen bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama de parasol kiezen die past bij uw wensen en de uitstraling van uw horeca onderneming. Een kleine ronde parasol, een grote vierkante horeca parasol en keuze uit verschillende kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vrolijke en moderne vierkante horeca parasol die staat op een houten poot van 38mm dik en is voorzien van 6 ribben. Deze parasol is niet al te groot, 250x250cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren: onder meer in wit, groen, rood en blauw.

Ronde horeca parasol

Ook voor een ronde horeca parasol treft u bij HorecaRama een ruime keus. De diameter van de ronde parasol is 250cm of 300cm en is beschikbaar in allerlei kleuren zoals wit en zwart, groen, blauw, rood en donkerblauw. Ook voor al uw andere terrasbenodigdheden vindt u bij de afdeling horeca meubilair van HorecaRama een ruim aanbod zoals klapstoelen, klaptafels, leuke horeca banken en alle benodigde accessoires zoals een parasolvoet.

Parasol en ander horeca meubilair

In de horeca is allerlei horeca meubilair nodig: voor buiten en voor binnen. Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft: terrasstoelen, klaptafels en klapstoelen en een ruime keuze uit horeca parasols. Ook voor tafelbladen en tafelpoten, stoelen en tafels voor binnen en allerlei accessoires gaat u naar HorecaRama. Zoekt u bijvoorbeeld een kinderstoel, een rok voor uw horeca statafel of barstoelen? Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama waaronder ook veel leuke parasols.