Taartvorm

Bij de afdeling patisserie van HorecaRama kunt u kiezen uit allerlei artikelen speciaal voor het maken van taarten en gebak. Kies uit veel verschillende taartvormen: er zijn kleine taartvormen verkrijgbaar voor het maken van kleine taartjes en gebakjes maar ook grote vormen voor het bakken van meerdere gebakjes tegelijk, zoals bijvoorbeeld voor het maken van muffins. Naast de grote keuze uit taartvormen kunt u alle andere benodigdheden voor het maken van gebak eveneens aanschaffen bij HorecaRama. Zoals bijvoorbeeld een deegroller, beslagkom of garde en mixer.

Taartvorm

De verschillende taartvormen van HorecaRama

Met de taartvormen, taartringen en terrinevormen bakt u alle soorten gebak, taart en paté die u nodig heeft. Kies voor een taartvorm met gladde of geribbelde zijkant, verkrijgbaar in verschillende diameter. Grote en kleine taartvormen, gemaakt van verschillende afmetingen. Taartvorm brioche, tulband, een taartvorm “roos” en vele andere mogelijkheden voor de aanschaf van een taartvorm voor professioneel gebruik in de horeca keuken.

Enkele taartvormen uitgelicht

Veel taartvormen zijn gemaakt van siliconen, voor meer buigzaamheid en mogelijkheden. Zo kan een siliconen taartvorm in de koelkast, in de vriezer en in de oven. De uitvoering Savarin is beschikbaar in gladde versie of met hoekjes. De taartvorm “roos” heeft een diameter van 22cm en geeft een prachtig resultaat. Grotere bakvormen zijn onder andere de taartvormen gemaakt van aluminium, geschikt voor het maken van meerdere taartjes tegelijkertijd. Maak in één keer 24 kleine taartjes, cupcakes, muffins of Yorkshire pudding.

Afdeling patisserie van HorecaRama

Bij de afdeling patisserie kunt u alle benodigdheden vinden voor het bereiden van heerlijke taarten en taartjes. Een grote keuze uit taartvormen, taartringen en terrines, en alle benodigdheden daarvoor. Zo kunt u onder meer terecht voor een beslagkom, een garde en deegrollers, slagroomspuiten of een etagère. Stel uw gebak uit de taartvorm ten toon in een taartenstandaard of gebaksvitrine van HorecaRama.