Horeca klapstoel

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod horeca klapstoelen. De horeca klapstoelen zijn geschikt voor binnen of voor buiten en in veel gevallen kunt u de klapstoelen zowel binnen als buiten gebruiken. Kiezen uit modellen in leuke kleuren, gemaakt van hout, van aluminium of van kunststof. Horeca klapstoelen zijn geschikt voor het snel creëren van extra zitplaatsen voor als u veel extra gasten verwacht bij een evenement of voor het maken van een gezellig buiten terras.

Horeca klapstoel

Assortiment horeca klapstoelen van HorecaRama

Het aanbod horeca klapstoelen is bij HorecaRama zeer gevarieerd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een horeca klapstoel met een stalen frame en kunststof zit. Een degelijke klapstoel voor zowel binnen als buiten en verkrijgbaar in wit en zwart. Een andere mogelijkheid is een eveneens degelijke horeca klapstoel met stalen frame uitgevoerd met rotan zitting. Deze stoelen zijn weerbestendig, eenvoudig schoon te maken en geschikt voor vervoer. Bij de meeste horeca klapstoelen zijn bijpassende tafels verkrijgbaar, zowel in ronde als in vierkante modellen.

Nog meer horeca klapstoelen

Wilt u een horeca klapstoel in trendy kleuren voor een gezellig en kleurrijk terras dan kunt u bij HorecaRama kiezen uit allerlei kleuren: rood, groen, donkergroen, grijs en turquoise bijvoorbeeld. Deze horeca klapstoelen zijn gemaakt van staal, weerbestendig en Uv-bestendig en ook voor deze horeca klapstoelen zijn bijpassende tafels verkrijgbaar. U creëert met deze horeca klapstoelen in een handomdraai extra zitplaatsen, een gezellig terrasje of een tuinsetje voor rokers.

Horeca klapstoelen van aluminium en hout

Naast de horeca klapstoelen gemaakt van staal en kunststof kunt u ook kiezen voor horeca klapstoelen die zijn gemaakt van aluminium. U heeft de keuze uit verschillende modellen bijvoorbeeld met houten zitting of stoelen gemaakt van kunststof met een zitting in houten look. Kijk naar het gevarieerde assortiment horeca klapstoelen van HorecaRama om uw keuze te maken.