Speciaal bestek

HorecaRama is dé specialist voor al uw horecaproducten. Een groot assortiment in onder andere bestek, serveergerei en speciaal bestek maar ook bijvoorbeeld serviezen maken deel uit van de producten die u vindt bij HorecaRama. Bent u op zoek naar speciaal bestek dan bent u bij HorecaRama aan het goede adres. Naast de besteksetjes en serveergerei sets vindt u onder andere een slakkenvorkje of een slakkentang, lange lepeltjes of een kreeftenhaakje.

Speciaal bestek

Speciaal bestek voor slakken en oesters

Het eten van oesters en slakken vraagt om speciaal bestek. Speciaal voor deze gerechten vindt u bij HorecaRama een slakkenvorkje en een oestervorkje. Speciaal voor de oesters is ook een oestermesje verkrijgbaar, en wel in drie uitvoeringen. Een oestermes van zeer goede kwaliteit is van het merk Wüsthof. Met dit oestermes kunnen eenvoudig oesters worden geopend. De Franse variant hierop is eveneens van het merk Wüsthof. Beide oestermessen zijn van zeer goede kwaliteit en verschillen alleen in de uitvoering. Tenslotte kunt u bij HorecaRama ook kiezen voor een eenvoudig model oestermes.

Speciaal bestek voor het consumeren van kreeften

Voor veel gasten is het bestellen en eten van een kreeft een feestelijke gebeurtenis. Bij HorecaRama vindt u drie soorten speciaal daarvoor bestemd bestek. Het kreeftenhaakje zorgt er voor dat uw gasten op een prettige manier de kreeft kunnen eten en is daarbij eigenlijk onontbeerlijk. Ook het gebruik van een kreeftentang is zeer gewenst bij het eten van een kreeft. HorecaRama heeft twee versies voor u: met en zonder pincet. Beide kreeftentangen zijn uitgevoerd in de vorm van een kreeftenschaar en gemaakt van roestvrijstaal of aluminium. Bekijk het aanbod van het speciaal bestek van HorecaRama eens in de webshop.

Besteksets en speciaal bestek

Combineer de aanschaf van uw speciaal bestek met ander bestek van HorecaRama, er is keus genoeg. Naast een ruime keus aan bestek in allerlei uitvoeringen en van verschillende kwaliteit, vindt u serveergerei, serveergerei sets en speciaal bestek. Ook voor bestekbakken, een bestekkorf of bestek van melamine kunt u terecht bij HorecaRama.