Waarschuwingsborden

De veiligheid van uw gasten dient te allen tijde te zijn gewaarborgd. Het gebruik van waarschuwingsborden bij bijvoorbeeld gladheid is dan ook een must. Bij HorecaRama vindt u waarschuwingsborden in de vorm van een pion of een stoepbord voor verschillende gevaren. Tijdens een kleine verbouwing of reparatie van het een of ander, waarschuwt u uw gasten voor het gevaar van struikelen, uitglijden of verstappen door een waarschuwingsbord te plaatsen.

Waarschuwingsborden

Soorten waarschuwingsborden

De meeste waarschuwingsborden waarschuwen voor vallen door gladheid of door andere gevaren. Bij HorecaRama kiest u voor een waarschuwingsbord in de vorm van een rode pion waarop een vallend poppetjes staat. De boodschap komt met dit waarschuwingsbord helder en duidelijk over. Een andere keuze is een waarschuwingsbord in de vorm van een stoepbord dat aan beide zijden een soortgelijke afbeelding laat zien. U kunt ook kiezen voor een waarschuwingsbord met “niet parkeren”. Met dit bord kunt u zowel waarschuwen voor gevaren als uw parkeerterrein afzetten.

Waarom waarschuwingsborden plaatsen

Als horecaonderneming wilt u het uw gasten zo aangenaam mogelijk maken en een ongeluk wilt u dan ook voorkomen door een waarschuwingsbord te plaatsen. Gevaarlijke situaties, ook voor uw personeel dienen te worden voorkomen. Enerzijds betreft het het welzijn van uw personeel en gasten, anderzijds wilt u niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade ten gevolge van een ongeluk. Door het gebruik van waarschuwingsborden beperkt u gevaren tot een minimum.

Waarschuwingsborden en tekstbordjes

Naast de waarschuwingsborden kunt u bij HorecaRama ook terecht voor allerlei verschillende tekstbordjes. U kunt met deze tekstbordjes ook bepaalde waarschuwingen geven, maar een echt waarschuwingsbord verdient de voorkeur bij bijvoorbeeld gladheid. Ook voor allerlei andere horecabenodigdheden voor de inrichting van uw hotel of restaurant kunt u terecht bij HorecaRama. U vindt niet alleen een groot assortiment aan waarschuwingsborden en tekstborden maar ook bijvoorbeeld een schoenpoetsmachine, wijnrekken, windlichten en decoratiegroen voor de opmaak van uw buffetten en gerechten.