Pitco friteuse

Een Pitco friteuse voldoet aan de modernste eisen en Pitco is dan ook niet voor niets marktleider op het terrein van friteuses. Sinds 1918 richt het Amerikaanse bedrijf Pitco zich volledig op het frituren van voedsel en past steeds nieuwe technieken en verfijningen toe. Bij HorecaRama vindt u verschillende modellen friteuses van dit bekende merk. Frituren is niet weg te denken uit de horecakeuken. Patat en hapjes zoals bitterballen maar ook het frituren van groenten en vis zoals bijvoorbeeld inktvis. Maak gebruik van de mogelijkheid een professionele friteuse te kopen bij horecagroothandel HorecaRama en kies uit een gevarieerd assortiment, geschikt voor elke keuken.

Pitco friteuse

Pitco friteuses bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende friteuses van het bekende merk Pitco. Een friteuse op gas in verschillende varianten maar ook friteuses op elektra. Tenslotte kunt u ook kiezen voor een friteuse op propaangas. Dit is zeer geschikt als u wilt frituren op plekken waar noch een gasaansluiting, noch elektra voorhanden is. De Pitco friteuses kenmerken zich door hun duurzaamheid en enorme power. De Pitco lijn bestaat uit modellen variërend qua grootte en afbakcapaciteit en verschillen ook qua bedieningspaneel. Kijk eens rond in de webshop van HorecaRama bij de afdeling friteuses en kies de friteuse die bij uw horecaonderneming past. Uiteraard kunt u ons altijd bellen als u meer informatie wilt over de verschillende modellen of hulp nodig heeft bij het bestelproces.

Friteuse accessoires

U kunt uw keuken uitbreiden met allerlei handige accessoires die in veel gevallen ook onmisbaar zijn. Manden voor uw Pitco friteuse, een friet lekbak of een frituurschep bijvoorbeeld. Om spatten op te vangen kunt u een bakwand aanschaffen en natuurlijk ontbreken de frituurmandjes niet en zijn deze in tal van soorten en maten verkrijgbaar. Ook kleinere zaken zoals een vetfilter, een frietzakhouder of een frikandellensnijder bevindt zich in het uitgebreide assortiment van HorecaRama. Friteuse nodig? Kies voor kwaliteit en professionaliteit: een Pitco friteuse.

Bekijk ook eens:

  1. Horeca fornuis
  2. Horeca friteuse
  3. Elektrische bakplaat
  4. Noodle machine
  5. Ijsblokjesmachine
  6. Ijsvitrines
  7. Ijscrusher
  8. Chafing Dish
  9. RVS werktafel
  10. Overige horeca apparatuur

 

Vraag en antwoord over de Pitco friteuse

 

Waar wordt een Pitco friteuse voor gebruikt?

Een Pitco friteuse wordt gebruikt voor het frituren van voedsel. Met deze friteuse kunt u heerlijke hapjes frituren zoals patat, frikandellen, bitterballen of kroketjes. Ook kunt u denken aan het frituren van groenten en vis. Een Pitco friteuse komt u vaak tegen in een snackbar of een andere horecagelegenheid.

Welke modellen van de Pitco friteuse zijn er?

De Pitco friteuse is er in verschillende modellen. Ze zijn er als een staand model voor in uw professionele keuken waar veel gefrituurd wordt. De olie capaciteit van de Pitco friteuse loopt uiteen van bijvoorbeeld 16-18 kg, 18-23kg, maar er zijn ook modellen beschikbaar met een grotere capaciteit van 31-40kg.

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van een Pitco friteuse?

Bij de aanschaf van een Pitco friteuse is het van belang dat u bekijkt of u een elektrische uitvoering wilt of een uitvoering op gas. Bovendien zijn er ook Pitco friteuses die werken op propaangas. Dit is erg handig als u gebruik maakt van de friteuse op een plaats waar geen aansluiting voor gas of elektriciteit aanwezig is.