EHBO koffer

Overal waar wordt gewerkt gebeuren ongelukjes. Een EHBO-koffer en andere benodigdheden voor het verlenen van eerste hulp vindt u bij HorecaRama. Keuze uit verschillende EHBO-koffers en EHBO-dozen speciaal voor gebruik in de horeca, maar ook losse pleisters, brandwondenspray en allerlei andere artikelen voor de veiligheid vindt u in het uitgebreide assortiment van HorecaRama. Bij de afdeling EHBO en veiligheid vindt u ook speciale artikelen zoals een anti-vermoeidheidsmat en een horeca blusdeken.

EHBO koffer

Het assortiment horeca EHBO-artikelen van HorecaRama

Naast een ruime keuze uit verschillende horeca EHBO-koffers vindt u een uitgebreid assortiment horeca pleisters. Omdat in de professionele horeca keuken veilig en hygiënisch moet worden gewerkt vindt u bij HorecaRama een groot aantal speciale pleisters in het assortiment. Heeft uw kok zich gesneden dan kan veilig en comfortabel worden doorgewerkt met een professionele EHBO horeca pleister speciaal voor de knokkel of een vingertop. Ook vingerbeschermers behoren tot het assortiment horeca EHBO en veiligheid van HorecaRama.

Een EHBO-koffer kiezen voor uw horeca onderneming

Zowel uw personeel als u gasten moeten kunnen rekenen op een adequate behandeling als zij zich snijden, schaven of branden. Een horeca EHBO-koffer is voorzien van alles wat u nodig heeft om eerste hulp te verlenen: steriel gaas, diverse soorten verband, ontsmettingsmiddelen, een pincet, schaar en verschillende pleisters. Dit is slechts een greep van alle artikelen die zich in een EHBO-koffer bevinden. U kiest bij HorecaRama uit een kleine EHBO-koffer, een medium of een EHBO-koffer geschikt voor 10 of 20 personen.

EHBO-koffers en speciale veiligheidsproducten

Naast het uitgebreide assortiment EHBO-koffers en professionele pleisters kunt u bij HorecaRama terecht voor navullingen voor de EHBO-koffer, een blusdeken of een vingerbeschermer. Een anti-vermoeidheidsmat biedt uitkomst voor personeel dat langdurig op dezelfde plaats moet staan, bijvoorbeeld in de spoelkeuken. Verder bevinden zich in het assortiment onder andere een foliedeken en antislip tape voor trappen en opstapjes.