Horeca terrasstoelen

Als uw horeca onderneming over een terras beschikt waar u ook gasten wilt bedienen dan kunt u bij HorecaRama terecht voor de aanschaf van terrasmeubilair zoals terrasstoelen en terrastafels. Bij de afdeling horeca meubilair, stoelen voor binnen- en buitengebruik vindt u een breed assortiment stoelen die geschikt zijn om uw terras mee in te richten. Natuurlijk kunt u de terrasstoelen ook binnen gebruiken. De terrasstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen qua gebruikt materiaal en qua kleur.

Horeca terrasstoelen

Het assortiment horeca terrasstoelen van HorecaRama

U wilt voor uw terras een gezellig sfeer creëren en dit kan met terrasstoelen van onder meer hout, kunststof of van bijvoorbeeld staal. Bij HorecaRama vindt u veel verschillende stoelen zodat u uw terras helemaal naar wens kunt inrichten. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen. Zo zal een terrasstoel van kunststof minder onderhoud vergen en eenvoudig zijn te reinigen. Kunststof terrasstoelen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld naar de kunststof stoel die is voorzien van aluminium poten. Een stevige terrasstoel die ook UV bestendig is. Verkrijgbaar in onder meer een opvallende rode kleur.

Horeca terrasstoelen van staal

De terrasstoel “Lucas” is gemaakt van staal en is opklapbaar. Deze terrasstoel is verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren zoals rood, groen, donkergroen of grijs. Ook deze stoelen zijn bestand tegen Uv-straling. Bij HorecaRama vindt u ook bijpassende terrastafels, zowel vierkante als ronde modellen. Terrasstoel “Daan” is eveneens gemaakt van staal, niet inklapbaar maar wel stapelbaar en verkrijgbaar in leuke kleuren. Kijk naar het volledige assortiment terrasstoelen voor horeca gebruik van HorecaRama om uw keuze te maken.

Terrasstoelen en ander horeca meubilair

Bij HorecaRama vindt u alles op het gebied van horeca meubilair. Terrasstoelen, terrastafels maar ook parasols, stoelen voor binnen, barstoelen en kinderstoelen. Zoekt u een terrasstoel met armleuning of juist zonder, wilt u uw terras inrichten naar uw eigen smaak? Bij HorecaRama zijn ook losse tafelbladen en tafelpoten verkrijgbaar passend bij uw terrasstoelen.