Horeca terras tafelbladen

Bij de afdeling horeca meubilair van HorecaRama is een speciale afdeling voor horeca terras tafelbladen. Dit zijn tafelbladen die geschikt zijn voor buitengebruik én binnengebruik. Speciaal op de horeca afgestemde terras tafelbladen die bestand zijn tegen regen, wind en zon. Door tafelbladen en tafelpoten te combineren heeft u een grote vrijheid bij het samenstellen van uw horeca meubilair. Kies bij HorecaRama uit een groot en gevarieerd aanbod terras tafelbladen om de gewenste uitstraling te bereiken van uw terras.

Horeca terras tafelbladen

Het aanbod terras tafelbladen voor horeca gebruik

Bij HorecaRama zijn diverse series horeca tafelbladen verkrijgbaar waaronder de serie “Thomas”. Deze zeer degelijke tafelbladen zijn sterk en duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen tot 180 graden. Deze horeca terras tafelbladen zijn schroeivast, naadloos gegoten en eenvoudig te reinigen. U kunt kiezen uit een groot assortiment horeca tafelbladen van hout in verschillende kleuren en afmetingen. Zowel ronde als vierkante als rechthoekige modellen en in verschillende kleuren. Daarnaast vindt u nog tal van andere mogelijkheden voor de aanschaf van tafelbladen geschikt voor gebruik in de horeca.

Enkele voorbeelden van terras tafelbladen

De serie horeca terras tafelbladen “Thomas” is zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor een terras tafelblad met leuke opdruk in de kleur coffee, zowel in ronde als vierkante als rechthoekige uitvoering. Andere mogelijkheden zijn horeca terras tafelbladen uitvoeringen in beukenhout, donker hout of in de kleur riet antraciet. Alle terras tafelbladen van HorecaRama zijn degelijk en weersbestendig.

Terras tafelbladen voor de horeca en ander horeca meubilair

Combineer het horeca terras tafelblad van uw keuze met een tafelpoot naar keuze. U vindt bij HorecaRama een ruime keus uit tafelpoten maar ook kant en klare terrastafels en een grote keuze uit horeca terrasstoelen. Door de ruime keuze kunt u naar hartenlust combineren en bijvoorbeeld een kleurrijk terras creëren. Ook barstoelen, kinderstoelen en parasols vindt u bij de afdeling horeca meubilair van HorecaRama.