Terrasverwarmer

Steeds meer wordt in de horeca gebruik gemaakt van een buitenterras. Dit houdt met name verband met het rookverbod voor horecagelegenheden. Een terras met terrasverwarmer wordt een aantrekkelijk en gezellig buitenterras waar het goed toeven is en waar uw gasten een sigaret kunnen roken. De straling van de terrasverwarmer geeft een prettige warmte af op kille avonden en uw gasten kunnen daardoor veel vaker langer gebruik maken van het gezellige buitenterras. Combineer uw terrasverwarmer met plaids voor nog meer sfeer en warmte.

Terrasverwarmer

Een terrasverwarmer aanschaffen

Bij HorecaRama kunt u een terrasverwarmer aanschaffen voor uw terras buiten. Kies bijvoorbeeld voor de terrasverwarmer die is geëpoxeerd en beschikt over een elektrische ontsteking. De vlam kan traploos worden ingesteld en de terrasverwarmer is voorzien van een automatische veiligheidsinrichting. Een andere morgelijkheid is een terrasverwarmer infrarood welke u met een trekkoord in 3 standen kunt zetten. Reservelampen voor deze terrasverwarmer zijn eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama.

Terrasverwarmer combineren met grill

U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor een combi terrasverwarmer waarmee u ook kunt grillen en bakken. Deze terrasverwarmer is een gasrechaud voorzien van elektrische ontsteking en traploze vlam regelaar. De gasrechaud is naar believen uit te breiden met een bijpassende terrasverwarmer of met een bakplaat/grillplaat met antiaanbaklaag, eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama. Een veelzijdige terrasverwarmer!

Terrasverwarmer en andere benodigdheden

Veel van uw gasten zullen graag gebruik maken van uw terras met terrasverwarmer als zij buiten een sigaret willen roken. Ook voor de benodigde asbakken zoals rookzuilen, verzwaarde asbakken voor buiten en een asverzamelaar gaat u naar HorecaRama. Kijk naar het brede assortiment van HorecaRama waarin u alles vindt voor uw horecaonderneming, voor de inrichting van uw keuken maar ook voor de inrichting van uw buitenterras waaronder een terrasverwarmer, asbakken, horeca terrasstoelen en andere benodigdheden.