Horeca klaptafels

Bij HorecaRama treft u een bijzonder gevarieerd aanbod horeca klaptafels in het assortiment: ronde klaptafels, vierkante, rechthoekige en hoge of lage horeca klaptafels. Krijgt u onverwacht meer gasten bijvoorbeeld voor een evenement of barbecue? Met horeca klaptafels creëert u in een handomdraai extra ruimte en ook voor horeca klapstoelen die passen bij uw tafels bent u bij HorecaRama aan het goede adres.

Horeca klaptafels

Verschillende soorten horeca klaptafels

De meeste horeca klaptafels kunnen worden ingevouwen door de poten naar het tafelblad te klappen. Horeca klaptafels gemaakt van staal met een blad van polyethyleen zijn bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: rechthoekige tafels, ronde of vierkante klaptafels in verschillende grootte en kleuren. Deze horeca klaptafels zijn geschikt voor zowel gebruik buiten als binnen. Dit zijn ideale tafels voor evenementen, barbecues, banketten en voor gebruik in de catering.

Hoge horeca klaptafels

U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor verschillende hoge horeca klaptafels, de zogenaamde statafels. De statafels zijn rond en verschillend van maat zodat u ook kunt kiezen voor iets kleinere horeca klaptafels indien u ruimtebesparend wilt werken. Om de statafel aan te kleden is een groot assortiment tafelrokken verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren: zwart en wit maar ook bordeaux, blauw en beige. Kijk naar het gevarieerde aanbod horeca klaptafels en statafels van HorecaRama om uw keuze te maken.

Klaptafels en ander horeca meubilair

Bij HorecaRama vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hotel, restaurant en catering. Horeca meubilair zoals klapstoelen en klaptafels, kinderstoelen en barstoelen. Ook voor de aankleding van uw horeca klaptafels zoals een rok voor de statafel vindt u bij HorecaRama een ruime keus. Naast horeca meubilair zoals klaptafels vindt u ook bijvoorbeeld cateringboxen, serveerwagens en parasols en leuke horeca banken voor bij de klaptafels.