Terrastafel

Bij de afdeling tafels voor binnen en buiten gebruik van HorecaRama vindt u tal van horeca tafels die geschikt zijn voor een terras. Leuke terrastafels in verschillende vormen zoals kleine of grote ronde terrastafels, vierkante en rechthoekige tafels. Het aanbod terrastafels is bij HorecaRama zeer divers zodat u altijd een tafel vindt die past bij uw wensen. U kunt uw horeca terras helemaal naar wens én in stijl inrichten want bij veel terrastafels van HorecaRama kunt u bijpassende horeca terrasstoelen aanschaffen en er is een ruime keuze uit parasols.

Terrastafel

De horeca terrastafels van HorecaRama

Bij HorecaRama vindt u onder meer de horeca terrastafel “Lucas” die verkrijgbaar is in verschillende leuke kleuren zoals rood, groen, blauw of turquoise. In deze serie zijn bij HorecaRama ook bijpassende horeca terrasstoelen verkrijgbaar. De terrastafel Lucas is gemaakt van staal en inklapbaar dus eenvoudig op te bergen. U vindt in het assortiment meer terrastafels gemaakt van staal, maar ook tafels van aluminium of terrastafels met een houten look. Daarnaast zijn de horeca terrastafels in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar: rond, vierkant, rechthoekig en ook statafels.

Verschillende modellen horeca terrastafels

U kunt u terras helemaal naar eigen smaak inrichten met de horeca terrastafels van HorecaRama. Kleine ronde tafeltjes voor een gezellig zitje, grote rechthoekige terrastafels of ronde tafels in allerlei maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de horeca terrastafel gemaakt van aluminium met een blad van essenhout. Een prachtige tafel in vierkant model die ook geschikt is voor binnen gebruik en u kunt bij HorecaRama ook bijpassende stoelen aanschaffen.

Horeca terrastafels en ander horeca meubilair

HorecaRama heeft een uitgebreid assortiment horeca meubilair waaronder ook losse tafelbladen en tafelpoten zodat u uw horeca meubilair kunt samenstellen naar uw wensen. Een ruim aanbod terrastafels vindt u bij de afdeling tafels voor binnen en buiten. Wilt u een mooie parasol of een handige parasolvoet aanschaffen of horeca meubilair voor andere ruimtes in uw horeca onderneming dan vindt u bij HorecaRama een ruime keus.