Schoenpoetsmachine

Een schoenpoetsmachine is een prima aanwinst voor uw hotel of restaurant. Uw gasten komen soms van ver en na een reis kunnen schoenen vies worden. Het is dan prettig om gebruik te kunnen maken van een schoenpoetsmachine. U wilt uw gasten graag het gevoel geven dat aan al hun wensen en behoeften wordt gedacht en daarom is alleen al de aanwezigheid van een schoenpoetsmachine een belangrijke factor voor het welbevinden van uw gasten. HorecaRama heeft een professionele schoenpoetsmachine in het assortiment.

Schoenpoetsmachine

Voor welke bedrijven is een schoenpoetsmachine geschikt

De meeste mensen willen graag goed voor de dag komen als zij andere mensen ontmoeten. Dit geldt natuurlijk voor afspraken in de zakelijke sfeer maar ook in de persoonlijke sfeer wil men zich van zijn of haar beste kant laten zien. Schone kleding en schoenen zijn dan een must. Een schoenpoetsmachine kan dan ook in bepaalde mate bijdragen aan de uitstraling van uw gasten. Voor bedrijven die gelegen zijn in een landelijke omgeving is de aanwezigheid van een schoenpoetsmachine ook belangrijk, u wilt immers niet dat uw gasten uw tapijt bevuilen.

Een schoenpoetsmachine in regenland

In Nederland regent het geregeld, en schoenen worden dan snel vies. Een schoenpoetsmachine bij de ingang van uw hotel of restaurant voorkomt dat uw gasten het tapijt in uw hotel of restaurant met vieze schoenen inlopen, en het scheelt u veel werk aan boenen en zuigen van de vloeren. HorecaRama biedt alles voor uw horecaonderneming en daar hoort ook een schoenpoetsmachine bij. De machine is gemaakt van verchroomd plaatstaal en beschikt over een voorreinigingsborstel en twee uitpoetsborstels. De schoenpoetsmachine start en stopt automatisch door middel van een sensor.

Schoenpoetsmachine en alles wat u verder nodig heeft

Horecabedrijven hebben behoefte aan allerhande artikelen waarbij de uitstraling van het bedrijf een belangrijke rol speelt. Een schoenpoetsmachine verhoogt de uitstraling van uw hotel of restaurant net als een receptiebel of scheepsbel, tekstbordjes die de weg wijzen en afzetpalen. Voor de decoratie van uw horecaonderneming zijn ook zaken als windlichten en kandelaars, vaasjes en decoratiegroen onontbeerlijk. Ga naar HorecaRama voor de aanschaf van een schoenpoetsmachine en alle andere benodigdheden voor uw horecaonderneming.