Beenderzaag

HorecaRama bedient graag alle facetten van de grootkeuken. Uiteenlopende details hebben daarbij onze aandacht. Dit betekent dat met behulp van ons bedrijf in een ingerichte keuken geen onderdeel zal hoeven missen. Neem als voorbeeld de Beenderzaag. Misschien is dit niet het eerste waar bij een nieuwe keuken aan wordt gedacht, maar toch is hij onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Bij HorecaRama houden wij rekening met klanten van uiteenlopende grootte. Ook de succesvolle kok binnenshuis bedienen wij graag.

Beenderzaag

Type Beenderzaag afhankelijk van soort restaurant

Bij de keuze voor een juiste beenzaag staat allereerst de benodigde capaciteit centraal. Deze capaciteit zal sterk afhangen van het type restaurant dat u bestuurt. Worden er veel gerechten geserveerd waar vlees met gebeente in zit verwerkt, dan verdient het aanbeveling dit proces in hoge mate te automatiseren. Gaat het om een restaurant van kleinere omvang, of een gezellige snackbar misschien, dan is de Beenderzaag voor handmatig gebruik een goede oplossing.

Vind Beenderzaag in helder overzicht

HorecaRama biedt op uw scherm een helder overzicht. Op zowel handmatig terrein als elektrisch gebied, vindt u hier Beenderzagen in verschillende prijsklassen. Werkt u bij gebeente met de hand, dan kunt u al kiezen voor de voordelige boogzaag van RVS. Ook de iets langere Beenzaag van 40 cm is goed voor dit werk geschikt. Vanzelfsprekend gaat het bij de handzagen om een enkele keer dat u voor de bereiding van de maaltijd beenderen zult moeten zagen. Wordt dit procedé in uw keuken te intensief, dan verdient elektrische verwerking de voorkeur. Twee modellen springen daarbij in het oog. Het grootste model beschikt tevens over een lade.

Laat u voorlichten over de juiste Beenderzaag

Tussen de twee genoemde elektrische beenderzagen zit ook een verschil in capaciteit. Zo kan het met een lade uitgeruste model producten aan met een afmeting van 230x350mm. Ook het toerental bij deze Beenderzaag ligt een stukje hoger. De snelheid bedraagt namelijk 1400 toeren per minuut. Vindt u het moeilijk de benodigde capaciteit zelf in te schatten? Doe dan een beroep op ons serviceteam. Vanuit hun ruime ervaring op dit terrein, helpen de medewerkers van dit team u snel op weg.