Hotelbenodigdheden slaapkamer

Voor de inrichting van de slaapkamers van uw hotel vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment hotelbenodigdheden. Prullenbakken in verschillende uitvoeringen, passend bij uw interieur. Het is prettig voor uw gasten als de slaapkamer is voorzien van extra’s zoals een mini waterkoker of een kluisje voor het opbergen van waardevolle spullen. Hotelbenodigdheden voor de slaapkamer, badkamer en lobby van uw hotel vindt u bij de afdeling hotelbenodigdheden van HorecaRama.

Hotelbenodigdheden slaapkamer

Assortiment hotelbenodigdheden slaapkamer

Het assortiment hotelbenodigdheden voor de slaapkamer van HorecaRama bestaat uit onder meer verschillende kluizen waaronder ook een laptopkluis, waterkokers, kledinghangers en tissuehouders. Kijk bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de slaapkamer ook naar strijkijzers en strijkplanken, mini afvalbakjes en prullenbakken, een kofferstandaard of een badjas. In het assortiment hotelbenodigdheden vindt u ook speciale afdelingen voor badkamer en lobby van uw hotel.

Kluis, koelkast en prullenbakken afdeling hotelbenodigdheden slaapkamer

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een slaapkamer kluis: een minikluis, laptop kluis of een kluis van standaard grootte. Een koelkast in de vorm van een minibar vindt u eveneens bij de afdeling hotelbenodigdheden voor de slaapkamer, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De keuze uit prullenbakken en afvalbakken is uitgebreid, gemaakt van kunststof of roestvrijstaal en verkrijgbaar in mini uitvoeringen, pedaalemmeruitvoering of design uitvoering. Kijk naar het brede aanbod hotelbenodigdheden voor de slaapkamer om uw keuze te maken.

Hotelbenodigdheden slaapkamer, lobby en badkamer

Ook voor de inrichting van andere ruimtes zoals de lobby en de badkamer vindt u bij HorecaRama tal van mogelijkheden. Voor de slaapkamer een tissuehouder en tissues, een theezakjeshouder en of badjas en hotelslippers. Hotelbenodigdheden voor de lobby zoals een bagage trolley, handdoeken en badmatten voor de badkamer. Voor al uw hotelbenodigdheden slaapkamer, badkamer, lobby en andere ruimtes gaat u naar HorecaRama.