RVS Werktafel flat-pack (budget)

Bent u op zoek naar een betaalbare RVS werktafel? Op deze pagina ziet u al onze RVS werktafels flat-pack budget modellen. Dit zijn werktafels gemaakt van RVS, maar worden in een pakket geleverd voor eenvoudige zelfmontage. Onze flat-pack werktafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten met verschillende afmetingen. Sommige hebben een snijplank in het werkblad verwerkt en andere modellen zijn bijvoorbeeld inklapbaar, bekijk al onze budget werktafels hier.

RVS Werktafel flat-pack (budget)

Wat is een flat-pack werktafel?

Een flat-pack werktafel is een werktafel die nog in elkaar gezet moet worden. Dit is een erg eenvoudige en geen tijdrovende klus. De flat-pack werktafels bestaan slechts uit een klein aantal onderdelen en dankzij de meegeleverde instructies is het een fluitje van een cent. Met een sleuteltje draait u alle schroefjes en moertjes goed vast, mocht na verloop van tijd de tafel iets minder stevig aanvoelen is het vaak met het aandraaien van de moertjes weer opgelost. De flat-pack werktafels zijn een voordelige en handige optie voor het creëren van extra werkruimte in uw horecakeuken. De demonteerbare tafels zijn iets minder stevig dan de gelaste varianten, maar deze kunnen wel uit elkaar worden gehaald voor bijvoorbeeld transport of opslag!

RVS Werktafel inklapbaar

In deze categorie ziet u ook RVS werktafels die u kunt inklappen. Deze opklapbare werktafel is verkrijgbaar met een breedte van 120 en 180 centimeter. Omdat de tafel ingeklapt kan worden, is deze ideaal voor bijvoorbeeld cateraars, bij gebruik op festivals door foodtrucs, of in de klassieke horecakeuken. Wanneer de tafel even niet gebruikt hoeft te worden kan deze gemakkelijk worden opgeborgen. De inklapbare werktafels hebben een stevige constructie en zijn voorzien van een 1,2mm dik werkblad. 

Andere RVS werktafels van HorecaRama

Naast de RVS werktafel flat-pack budget modellen hebben wij bij HorecaRama ook veel andere soorten werktafels in het assortiment. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze RVS werktafels met bodemschap of de RVS werktafels met schuifdeuren. Ook deze tafels zijn verkrijgbaar in enorm veel maten en soorten. Er zijn modellen met een achteropstand rand zodat de tafel strak tegen de wand geplaatst kan worden. Bekijk hier het overzicht met al onze soorten RVS werktafels.