Vrieskast

Het invriezen van producten maakt deel uit van elke professionele horecakeuken. Uw producten worden wellicht diepgevroren aangeleverd waarna ze direct uw vrieskast in moeten. Ook na bereiding zult u bepaalde gerechten willen invriezen voor later gebruik. De aanschaf van een vrieskast is dan ook een belangrijk onderdeel van de inrichting van uw professionele keuken. Bij HorecaRama heeft u een ruime keus uit verschillen vrieskasten variërend van kleine tafelmodellen tot grote vrieskasten en meer.

De verschillende vrieskasten die geschikt zijn voor de horeca

Bij HorecaRama heeft u de keuze uit allerlei uitvoeringen vrieskasten. Bijvoorbeeld een kleinere vrieskast met 4 lades, gemaakt van uitwendig wit gemoffeld plaatstaal. De binnenzijde van deze vrieskast is gemaakt van kunststof en deze is voorzien van een invriesschakelaar zodat onbevroren producten snel kunnen worden ingevroren. De vrieskasten zijn ook beschikbaar in hoog model met glazen deur, gemaakt van staal, roestvrijstaal of kunststof. De vrieskasten zijn voorzien van een of twee deuren, van lades en sommige modellen hebben wielen zodat ze eenvoudig kunnen worden verreden.

Horeca vrieskasten en GN maten

Veel grotere modellen vrieskasten hebben een binnenzijde van 2/1GN. Dit betreft de enkeldeurs modellen. De dubbeldeurs modellen hebben dan ook vaak 2x een inhoud van 2/1GN. Op deze manier is het werken met roosters en GN bakken ook erg praktisch in combinatie met andere koelingen omdat de GN bakken dan universeel kunnen worden gebruikt met verschillende soorten apparatuur binnen de horeca keuken.

Horeca vriezers en andere koeling apparatuur

Voor de inrichting van uw horecakeuken gaat u naar HorecaRama. Een bijzonder ruime keus uit horeca koeling apparatuur zoals vrieskasten, maar ook allerlei andere producten zoals een barkoeling en compleet verrijdbare koelwerkbanken. Op zoek naar een professionele vrieskast? Kijk naar het ruime assortiment van HorecaRama.

Lees meer