Glazenkorf

Glazen zijn één van de meest gebruikte artikelen in de horeca. Bierglazen, limonadeglazen en allerlei andere soorten glazen moeten de hele dag door worden gereinigd. U wilt niet zonder komen te zitten, en de glazen moeten goed schoon zijn. Met behulp van een glazenkorf kunt u grote hoeveelheden glazen wassen, vaak in een bijzonder korte tijd. Een glazenkorf is onderverdeeld in vakken waarin u de glazen simpelweg ondersteboven zet waarna ze in de vaatwasser snel, grondig én veilig worden gewassen. Een glazenkorf is ook geschikt voor het wassen van kopjes.

Glazenkorf

De glazenkorven van HorecaRama

HorecaRama weet waar u als horecaonderneming naar op zoekt bent. Een uitgebreid assortiment vaatwaskorven waaronder glazenkorven maakt deel uit van de collectie horeca artikelen van HorecaRama. De glazenkorven zijn verschillend in grootte en geschikt voor meerdere glazen. Een glazenkorf met 9 vakken, dus geschikt voor 9 glazen, maar ook met 16, 25 of 36 vakken. De grootste glazenkorf biedt zelfs plaats aan 49 glazen. Kijk naar het ruime assortiment glazenkorven van HorecaRama.

Indeling glazenkorven

De glazenkorven zijn geschikt voor glazen van verschillende diameter. Zo plaatst u in de 9-vaks glazenkorf 9 glazen met een maximale diameter van 15cm. De glazenkorf met 25 vakken biedt plaats aan glazen met een maximale diameter van 9cm. Indien u verhogingen voor de glazenkorf aanschaft dan kunnen er langere glazen in. Bij twee verhogingen bijvoorbeeld is plaats voor glazen met een maximale hoogte van 16cm. U stelt bij HorecaRama de glazenkorf samen naar wens en behoefte.

Glazenkorven en andere vaatwas artikelen

Naast glazenkorven kunt u bij HorecaRama ook terecht voor allerlei andere vaatwaskorven: bestekkorven, bordenkorven, universeelkorven of een dienbladkorf. Ga voor al uw benodigdheden waaronder glazenkorven en voet glazenkorven en een uitgebreide keuze uit horeca vaatwassers en accessoires naar HorecaRama. Ook voor opzetranden voor uw glazenkorf, korvenwagens en andere accessoires vindt u bij HorecaRama een ruime keus.