Bestekkorf

Met behulp van een bestekkorf kunt u in één keer grote hoeveelheden bestek in de vaatwasser reinigen. Het horeca bestek kan zowel gesorteerd als ongesorteerd in de bestekkorf worden geplaatst. Bij HorecaRama vindt u verschillende uitvoeringen van een bestekkorf: hoge of lage korven, korven waarin het bestek kan worden neergelegd of bestekkorven waarin het bestek juist rechtop staat en ook bestekkorven voor kleine lepeltjes en vorkjes zijn beschikbaar.

Bestekkorf

Hoge bestekkorven

In hoge bestekkorven zet u het bestek ongesorteerd rechtop, of u vult meerdere hoge bestekkorven met verschillend gesorteerd bestek. De hoge bestekkorf is gemaakt van kunststof (polyethyleen), wit van kleur en zowel beschikbaar in een vierkante als in een ronde vorm. De hoogte van deze kunststoffen bestekkorven is 13cm. Een andere mogelijkheid is de zogenaamde bestekinzet, een rechthoekige bestekkorf met meerdere vakken welke u ook kunt dragen. De kleinere bestekkorfjes in ronde vorm kunt u apart bestellen.

Vierkante lage bestekkorven

In de vierkante lage bestekkorven legt u gesorteerd of ongesorteerd het bestek neer. De bestekkorf heeft een fijnmazige bodem zodat ook kleiner bestel kan worden neergelegd en niet door de korf zal heen vallen. Uitermate geschikt voor koffielepeltjes. Eveneens verkrijgbaar is een bestekkorf voor gebruik met kleinere bestekkorfjes per vak. Deze bestekkorf heeft 16 vakken. De ronde bestekkorfjes zijn eveneens te bestellen bij HorecaRama. Kijk eens op de website naar alle mogelijkheden voor de aanschaf van een bestekkorf.

Bestekkorven en andere vaatwaskorven

Bij HorecaRama schaft u eenvoudig alle vaatwaskorven aan die u nodig heeft voor gebruik in de horeca vaatwasser. Ronde of vierkante bestekkorven in hoge of lage uitvoering, bordenkorf, glazenkorven of universeelkorven. Ga voor de aanschaf van een bestekkorven en alle andere benodigdheden waaronder een horeca vaatwasmachine voor uw hotel of restaurant naar HorecaRama, uw horecaspecialist.

Bekijk ook ons Pro sup horeca bestek.