Korven accessoires

Voor de vaatwas, de korven en het transport van de vaatwas korven heeft HorecaRama verschillende accessoires in het assortiment. De accessoires voor de vaatwas korven dragen bij aan een gestroomlijnde organisatie binnen uw hotel en restaurant. Voor de vaatwas korven vindt u verschillende accessoires in de vorm van opzetranden en vervoersmogelijkheden zoals regaalwagens, een trolly of vaatwas korven transportwagens.

Korven accessoires

Accessoires vaatwas: opzetranden voor korven

In de professionele keuken van een hotel en restaurant is een dagelijkse omloop van serviesgoed, glazen en keukenbenodigdheden. De vaatwas doet u het snelst, veiligst en meest overzichtelijk in vaatwas korven. Vaatwas korven vindt u bij HorecaRama in tal van uitvoeringen waaronder bestekkorven, glazenkorven en bordenkorven. Bij de afdeling accessoires vindt u een groot assortiment opzetranden voor de vaatwas korven zodat u meerdere korven kunst stapelen in de horeca vaatwasser. De opzetranden bij de afdeling accessoires zijn verschillend qua hoogte en indeling. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een opzetrand voor de vaatwas korf zonder vakverdeling of met vakverdeling variërend van 9 vakken tot 49 vakken. Kijk naar het ruime assortiment opzetranden bij de afdeling accessoires voor vaatwas korven.

Vaatwas korven accessoires: transport

Voor het trasport van uw vaatwas korven vindt u bij HorecaRama bij de afdeling accessoires voor vaatwas korven eveneens een ruime keus. Een transportwagen speciaal voor glaskorven bijvoorbeeld. Deze wagen is uitgevoerd met 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem en met behulp van deze vaatwas korf speciaal voor glazen brengt u grote hoeveelheden gewassen glazen in de korf naar hun bestemming zoals de bar. U vindt bij HorecaRama bij de accessoires onder meer regaalwagens en transportwagens voor lege korven maar ook voor volle vaatwas korven. Kijk bij de afdeling accessoires vaatwas korven voor alle mogelijkheden.

Andere accessoires voor vaatwas korven

In professionele keukens zijn grote hoeveelheden vaatwas korven aanwezig met elk hun eigen toepassing. Om snel te zien welke korf voor welk soort serviesgoed geschikt is, vindt u bij de afdeling vaatwas korven accessoires handige kleurenclips zodat u de vaatwas korven kunt coderen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een deksel om de vaatwas korven mee af te sluiten vindt u eveneens bij de afdeling accessoires.