Universeelkorven

Met universeelkorven wast u alles in de vaatwasser wat niet in de speciale korven past. Speciale korven zoals bordenkorven, glazenkorven en bestekkorven vindt u eveneens bij HorecaRama en bij de accessoires vindt u tal van mogelijkheden voor het verhogen en vervoeren van vaatwaskorven. De universeelkorven zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor bijvoorbeeld pannen, bakken en schalen, kleine kopjes, bordjes en alle andere keukenartikelen die in de horeca vaatwasser moeten worden gereinigd.

Universeelkorven

Universeelkorven van HorecaRama

De universeelkorven zijn verkrijgbaar in een uitvoering met grove mazen of met fijne mazen. Universeelkorven met fijne mazen hebben als voordeel dat ook kleine artikelen probleemloos kunnen worden geplaatst. Universeelkorven met grove mazen hebben als voordeel dat water gemakkelijker wegstroomt en ook het droogproces optimaal kan verlopen. De universeelkorven zijn stapelbaar waarbij u ook andere korven kunt stapelen, mits van dezelfde afmetingen. De universeelkorven zijn verkrijgbaar zonder opzetrand of met opzetranden, variërend van 1 rand tot maximaal 5 randen voor hoge korven.

Universeelkorven en andere vaatwas korven
Bij HorecaRama vindt u een zeer uitgebreid assortiment vaatwas korven waaronder universeelkorven voor de vaatwas van pannen, schalen en andere keukenartikelen. Speciale bestekkorven, glazenkorven of dienbladenkorven vindt u eveneens bij HorecaRama. De universeelkorf is beschikbaar in verschillende maten en ook de andere vaatwas korven zijn in tal van maten verkrijgbaar. Kijk voor het volledige aanbod universeelkorven en andere vaatwas korven eens in de webshop van HorecaRama.

Universeelkorven, vaatwas korven en accessoires

Voor het transport van universeelkorven en andere vaatwas korven treft u bij HorecaRama regaalwagens, transportwagens en trolly’s in het assortiment. Er zijn verschillende mogelijkheden voor vervoer van zowel lege als volle universeelkorven. Ook opzetranden voor universeelkorven en speciale kleurenclips voor vaatwas korven en universeelkorven treft u aan bij de afdeling accessoires voor vaatwas korven.