Bordenkorf

Met behulp van een bordenkorf kunt u in één keer grote hoeveelheden borden wassen in de vaatwasser. De borden staan stevig als u een speciale bordenkorf gebruikt en gaan niet stuk tijdens het wassen. Bij HorecaRama vindt u verschillende mogelijkheden in het assortiment om een bordenkorf te kopen, geschikt voor alle professionele vaatwassers voor de horeca keuken. Kijk ook eens naar alle andere mogelijkheden op het gebied van vaatwaskorven want behalve voor bordenkorven kunt u bij HorecaRama ook terecht voor allerlei andere vaatwaskorven, bijvoorbeeld glazenkorven.

Bordenkorf

De verschillende bordenkorven van HorecaRama

De bordenkorven van HorecaRama zijn verkrijgbaar voor borden van verschillende grootte. Bordenkorven voor dessertbordjes, ontbijtborden of voor grotere borden die in restaurants worden gebruikt tijdens het diner, pannenkoekborden en pizzaborden. De basis vaatwaskorf voor borden is 50x50 cm en 10cm hoog. In de bordenkorf bevinden zich ingegoten pennen waarmee u de borden klem kunt zetten. Door de aanschaf van extra verhogingen voor de bordenkorf creëert u de hoogte die u nodig heeft voor de gewenste borden.

Verhogingen voor bordenkorven

De standaard bordenkorf met één extra verhoging is geschikt voor borden met een maximale hoogte van 12cm. Met twee verhogingen plaatst u borden tot 16cm, met drie verhogingen heeft u plaats voor borden tot 20cm en met vier verhoging kunt u borden in de bordenkorf plaatsen met een maximale hoogte van 24cm. U kunt bij HorecaRama de voor u benodigde bordenkorf aanschaffen en ook voor andere vaatwaskorven zoals korven voor glas of bestek gaat u naar HorecaRama.

Bordenkorven en andere vaatwaskorven

Door uw serviesgoed in geschikte korven te plaatsen wast u tegelijk zoveel mogelijk serviesgoed af, gesorteerd en uw serviesgoed gaat niet stuk. Borden in de bordenkorf, glazen in de glazenkorf of voetglazenkorf en bestek in aparte bestekkorven. Kijk naar het ruime assortiment korven van HorecaRama voor uw bordenkorf en ook voor de aanschaf van een horeca vaatwasser vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment.