Polar

Polar online kopen

Op het gebied van koeling kunt u bij HorecaRama kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment, waaronder veel producten van het bekende merk Polar. Polar heeft internationaal een grote naam opgebouwd en heeft een grote keuze uit allerlei apparatuur op het gebied van koeling die zeer geschikt zijn voor gebruik in de horeca. Vriezers, koelkasten, koelwerkbanken en koelvitrines in verschillende modellen en uitvoeringen, zowel voor de kleine, middelgrote als de grote professionele keuken.

Producten van Polar

Bij HorecaRama kiest u uit tientallen mogelijkheden als u apparatuur van Polar wilt aanschaffen. U vindt ook tal van bijzondere apparatuur op het gebied van koeling van het merk Polar in het assortiment: wijnkoeling en wijnklimaatkasten, ijsblokjesmachines, mooi vormgegeven koelvitrines, een saladette of een complete bar. De producten van Polar zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Uw aankopen gaan dan ook lang mee.

Koelkasten en vriezers van Polar

De keuze uit koelkasten en vriezers van Polar is bij HorecaRama bijzonder groot. Hoge of lage modellen, koelkasten met glazen deur of tafelmodellen. Kijk bijvoorbeeld naar de koelkast van Polar met een inhoud van 600 liter. Deze koelkast is geschikt voor het lichtere werk en uitgevoerd in wit staal. De deur is zelfsluitend en deze Polar koelkast beschikt over een LED digitale temperatuur display, is Cfk-vrij en wordt geleverd inclusief 4 roosters. De koelkast is aan de achterzijde voorzien van wielen waardoor deze eenvoudig kan worden verplaatst.

Werkbanken en andere producten van Polar

U kunt van het merk Polar kiezen uit heel veel producten waaronder ook koelwerkbanken in verschillende uitvoeringen. Een voorbeeld van de koelwerkbank is de Polar werkbank met twee deuren en 2 lades met een inhoud van 417 liter. Gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van luchtkoeling die zorgt voor een snelle en effectieve koeling. De koelwerkbank is voorzien van wielen zodat deze gemakkelijk kan worden verplaatst, van een digitale display en automatische ontdooifunctie. 

Lees meer
Polar