Plastic bakjes

Bij HorecaRama vindt u verschillende plastic bakjes voor voedsel. De bakjes van plastic zijn geschikt voor het afhalen van gerechten door uw gasten, de zogenaamde meeneembakjes. De bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in verschillende maten en geschikt voor gebruik in de magnetron. U kunt bij HorecaRama naast een uitgebreid assortiment plastic bakjes ook terecht voor alle andere soorten bakken voor voedsel waaronder vleesbakken, GN bakken en restbakken.

Plastic bakjes

De plastic bakjes van HorecaRama

Bent u op zoek naar geschikte plastic bakjes als meeneem bakjes of bewaar bakjes dan vindt u bij HorecaRama een ruim assortiment geschikte plastic bakjes. Er zijn ook bijpassende deksel beschikbaar. De plastic bakjes variëren in grootte en staan ook wel bekend als de Chinese afhaalbakjes. Het voordeel van deze plastic bakjes is dat ze ook te gebruiken zijn in de magnetron. U kunt restjes van voedsel in de bakjes bewaren om later gemakkelijk in de magnetron op te warmen. Kies bijvoorbeeld voor een plastic bakje gemaakt van polypropeen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen variërend in inhoud van 500ml tot 1000ml.

Plastic bakjes met twee delen

Er zijn bij HorecaRama ook plastic bakjes beschikbaar die twee afzonderlijke compartimenten hebben. Met behulp van deze plastic bakjes kunt u uw gasten voorzien van een complete maaltijd. In het ene bakje bijvoorbeeld rijst of gebakken aardappel, in het andere bakjes een rijke saus met vlees en groenten. Ook voor deze plastic bakjes zijn losse deksels verkrijgbaar. Kijk in de webshop van HorecaRama om uw keuze voor plastic bakjes te maken.

Plastic bakjes en andere horeca bakken

In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van allerlei soorten bakken waaronder bakjes van plastic. Restbakken, afruimbakken, gastronormbakken of vleesbakken, alle soorten bakken vindt u bij HorecaRama. Ga voor de volledige inrichting en bedrijfsvoering naar HorecaRama, uw horecaspecialist. U vindt een groot assortiment benodigdheden, van plastic bakjes voor afhalen en bewaren tot serveerwagens, kandelaars en tevens een groot aanbod glazen potjes voor het droog bewaren van voedsel.