Basix

Basix online kopen

Basix is een gerenommeerd en bekend merk in de horeca. Basix staat voor betaalbare maar kwalitatieve oplossingen voor de keuken. Bij HorecaRama vindt u verschillende artikelen zoals handen wasbakken. U kunt bij HorecaRama terecht voor de inrichting van onder meer professionele horeca keukens en vindt meer dan 150 bekende merken in ons assortiment waaronder ook tal van producten voor de inrichting van hotel en restaurant zoals prachtige bestekseries van bekende merken.

Aanbod Basix van HorecaRama

Hygiëne vormt een belangrijk aspect van horeca ondernemingen, zowel in de keuken als in sanitaire ruimtes. U vindt bij HorecaRama dan ook mogelijkheden voor de aanschaf van een handen wasbak van het bekende merk Basix. De wasbak gemaakt van roestvrijstaal is beschikbaar in de uitvoering handsfree voor nog meer hygiënische zekerheid. De hoogte van deze wasbak is 33cm, de breedte 35cm. U kunt deze wasbak van het merk Basix combineren met een achterschot dat eveneens is gemaakt van roestvrijstaal. Ook dit bijpassende achterschot is van het merk Basix. Wilt u een kleinere handen wasbak, bijvoorbeeld voor in een toilet, dan kunt u kiezen voor de wasbak van Basix in een kleinere uitvoering, namelijk met een diameter van 30cm. Deze wasbak is eveneens gemaakt van roestvrijstaal.

Basix en andere bekende merken

HorecaRama is uw horeca specialist en biedt tal van mogelijkheden en oplossingen voor de professionele horeca onderneming. Naast het merk Basix kunt u kiezen uit vele andere topmerken. Het bekende merk Multinox biedt eveneens tal van oplossing voor de keuken waaronder ook wasbakken en spoelbakken. Het topmerk Vogue biedt u een ruime keuze uit roestvrijstalen artikelen zoals wasbakken, spoelbakken en spoeltafels. Kijk naar het uitgebreide aanbod horeca benodigdheden van HorecaRama waaronder budget producten maar ook voor luxe artikelen van hoogwaardige kwaliteit en met een perfecte uitstraling van bekende merken zoals Basix. 

Lees meer
Basix