Menu
EUR

BIG K

2 Producten
Toon:
BIG K Briketten - 10kg
BIG K
Briketten - 10kg
✓ Restaurant kwaliteit
✓ Lange brandtijd
€48,70 €40,25 €39,93 €33,00
Beschikbaarheid laden..
BIG K Houtskool - 10kg
BIG K
Houtskool - 10kg
✓ 10 kilo barbecue houtskool
✓ Eenvoudig aan te steken
€37,39 €30,90 €30,86 €25,50
Beschikbaarheid laden..
Toon 1 - 2 van 2

De barbecue producten van Big K
Groot-Brittannië staat bekend om haar uitgebreide barbecue traditie. Kwaliteitsproducten die hierbij nodig zijn, komen daarom veelal uit dit land. Big K producten zijn hier een voorbeeld van. De producent is gevestigd in het Britse Norfolk en legt al sinds 1981 de nadruk op kwaliteit. Het bedrijf begon als importeur van kolen producten, waarmee het de Britse restaurants van de benodigde brandstoffen voorzag. De laatste decennia legde Big K zich steeds meer toe op haar lijn van barbecue producten.

Big K houtskool, briketten, aanmaakblokjes en lucifers
De producten van Big K staan bekend om hun hoge kwaliteit. De briketten hebben een lange brandtijd en geven hun warmte gelijkmatig af. Daarbij vonken deze briketten niet, wat een belangrijke voorwaarde is voor het gebruik in een restaurant-omgeving. Ook de houtskool die deze producent levert is van hoge kwaliteit. De warmte wordt gelijkmatig afgegeven en de gloei van de houtskool heeft een aangename charme. De pakketten van Big K zijn goed binnen uw horecagelegenheid te verplaatsen. Wanneer zij nog vol zijn hebben ze het praktische gewicht van 10 kilo. Ook aanmaakblokje zijn nodig. Die worden geleverd in een verpakking van 96 stuks. De aanmaakblokjes van Big K zijn milieuvriendelijk. Ze zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten, zijn CO2 neutraal en bevatten geen chemische toevoegingen. Het aansteken van de blokjes is eenvoudig. De producent levert extra lange veiligheidslucifers in dozen van 60 stuks.

De toepassingsgebieden van Big K producten
De professionele producten van Big K zijn goed te combineren met de apparatuur die u vindt onder onze zoekingang ‘Braden, grillen & koken’. U vult er moeiteloos de houtskool barbecue en de houtskooloven barbecue mee. Zijn in uw restaurant de barbecues in de tafels geïntegreerd, dan zijn de brandstoffen van Big K precies van de juiste kwaliteit om voor uw klanten te gebruiken. Zij zullen geen last ondervinden van rondvliegende vonken en profiteren van de intensiteit van deze producten. Wanneer zij zelf hierop hun voedsel bereiden, is het hierdoor ook eerder gaar. Dit vertaalt zich in een snellere doorstroming binnen uw restaurant, wat op zichzelf weer voordelen biedt. Wilt u weten of houtskool en briketten zich lenen voor uw bestaande apparatuur? Bel ons even op 010 - 785 20 46 en wij geven u het benodigde advies.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!